реклама

реклама

Контрнаступальна операція Збройних Сил України не припиняється. Попри потужну оборону ворога, наші воїни маневрують та рухаються уперед.

a60edc7533bbdbd68f4408cbc61435c1

Про це 24 Каналу сказав генерал армії, голова Служби зовнішньої розвідки (у 2005 – 2010 роках) Микола Маломуж, який родом із Черкащини. Темпи просування лише доводять мужність наших воїнів, яким вдається долати мінні поля, численні укріплення та фортифікаційні споруди, спрямовані на стримання наступу ЗСУ.

– Зрозуміло, що це і справа командування, – враховувати цю складову, шукати слабкі місця та здійснювати маневри. Це те, що ми зараз робимо, щоб пробити захист противника, перерізати їх логістичні шляхи, звільнити Запорізьку та Херсонську області та рухатись у бік Криму, – наголосив генерал армії.

Бахмут є знаковим для політичного керівництва Росії та особисто Владіміра Путіна. Сьогодні Україна долучила резерви, щоб оточити місто з Півдня і Півночі.

"Росіяни уже відчувають дефіцит боєприпасів, але продовжують підсилюватись на Бахмутському напрямку. Ми все це передбачаємо, залучаємо наші резерви, рухаємось уперед. Перспектива звільнення Бахмута надзвичайно висока", – мовив Маломуж.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100