реклама

реклама

Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Золотоніської міської ради оголосило про закупівлю додаткових робіт із поточного ремонту центральної вулиці міста. Вартість майбутнього договору може скласти понад 5 млн гривень.

Дорожнє_кільце_в_Долині

Така інформація міститься в системі “Прозорро”, пише “18000”.

Згідно з тендерною документацію підрядник планує облаштувати частину дорожнього покриття, а також замінити понад 300 квадратних метрів тротуару. Крім того, мають бути облаштовані острівці безпеки й кільце на Т-подібному перехресті вулиці Шевченка та вулиці Захисників України у центральній частині міста.

Підрядник має закінчити роботи до 15 жовтня цього року. Прийом пропозицій від потенційних виконавців триває до 15 серпня, а вже 18 серпня має відбутися аукціон, що визначить майбутнього підрядника.

У коментарі “18000” профільні місцеві чиновники повідомили, що необхідність облаштування розв’язки виникла через зростання трафіку у центральній частині Золотоноші особливо у ранню пору доби.

Раніше Золотоніські місцеві чиновники фігурували у низці сумнівних закупівель, що критикував, зокрема, очільник обласної військової адміністрації Ігор Табурець. Зокрема, йдеться про LED-екран за 1,5 млн гривень та ремонт фонтана за 800 тисяч.

Відповідно до рішення місцевої ради Про бюджет громади на 2023 рік упродовж цього року Золотоніська міська рада може отримати більше 80 млн гривень податкових надходжень від військовослужбовців, що складає понад 20 % всіх надходжень до скарбниці районного центру.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 БджОЛЯр 14.08.2023 06:56
Цитую Без мільйонів:
Найдіть можливість закупити кілька машин відсіву і засипати урвища на в‘їзді у Хвилівку.

Не можна цього робити. Бо зникне пам‘ятник крадівництву влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Без мільйонів 13.08.2023 19:33
Найдіть можливість закупити кілька машин відсіву і засипати урвища на в‘їзді у Хвилівку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Золоте кільце 13.08.2023 18:56
Золотоноші приходить на зміну Золотій Підкові педінституту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100