реклама

реклама

ПАТ «Черкасиобленерго» забезпечило КНП «Клінічний центр онкології, гематології, трансплантології та паліативної допомоги Черкаської обласної ради» додатковою потужністю 500 кВт для приміщень радіологічного корпусу променевої терапії з новим обладнанням – лінійними прискорювачами. Нині встановлено нову трансформаторну підстанцію потужністю 630 кВА, яка пройшла усі необхідні лабораторні випробування та готова до включення в роботу.

obl_main_news_3090_05-09-2023_05_27_12_470

Як розповів директор з інвестицій та перспективного розвитку ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Шевчук, роботи щодо будівництва трансформаторної підстанції Товариство взяло під свою відповідальність.

- До нас звернулись представники клінічного центру онкології щодо приєднання додаткової потужності для комплексу променевої терапії з лінійними прискорювачами. Враховуючи важливість такого об’єкту з боку Товариства було ухвалено рішення в найкоротші терміни виконати заходи, пов’язані із забезпеченням замовленої потужності. Так, ми розробили та затвердили проєктно-кошторисну документацію, організували прокладання додаткових ліній 10 кВ та встановлення трансформаторної підстанції потужністю 630 кВА з двома силовими трансформаторами для забезпечення другої категорії надійності електропостачання. Усі роботи було виконано у встановлені терміни,- розповів директор з інвестицій та перспективного розвитку ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Шевчук.

obl_main_news_3090_05-09-2023_05_26_58_463

- Будівництво приміщення для лінійних прискорювачів ще не завершено, а ПАТ «Черкасиобленерго» вже свою роботу виконало, - відзначив директор Клінічного центру онкології, гематології, трансплатології та паліативної допомоги Віктор Парамонов. - Ті потужності, які закладені, перекриють нашу сьогоднішню потребу та фактично всю нашу профільну радіологічну службу. До діючого обладнання маємо намір додати два лінійних прискорювачі для безпечності, швидкості, точності та зручності. Апарат точно спрямовує високі дози опромінення на пухлину, оминаючи навколишні здорові тканини. Тож перехід на лінійні прискорювачі – це прорив на 100 кроків вперед.

- Роботи з будівництва трансформаторної підстанції та прокладання додаткових кабельних ліній повністю завершені. Ці роботи проведені задля безперебійного та надійного живлення електроенергією данного об’єкту. Підстанція пройшла лабораторні випробування і готова до роботи,- прозвітував головний інженер ТОВ «ЕЛЕКТРО СВІТ»  Микола Філіпов.

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100