реклама

реклама

Із Черкас до москви майже щодня досі здійснюють пасажирські перевезення. Таку послугу пропонує одна з українських автотранспортних компаній. Також вона возить людей в країни Європи й до росії з інших міст України.

Таку інформацію з'ясували журналісти Про все.

На сайті перевізника повідомляється, що мікроавтобус Mercedes Vito щоденно курсує від залізничного вокзалу у Черкасах. Квитки необхідно замовляти заздалегідь.

Журналісти намагалися зателефонувати за вказаними номерами, проте всі телефони вимкнені. Водночас на повідомлення у Вайбері відповів менеджер й розповів, що квиток із Черкас до москви коштує 350 євро. Автобус їде транзитом через Польщу, Литву та Латвію.

Bez-miann-y

Компанія має свою групу в Telegram та Facebook, де активну діяльність вела до повномасштабного вторгнення. Наразі найбільше інформації менеджери надають лише у Вайбер-спільноті, де налічується понад 10 тисяч учасників.

На сайті перевізник пропонує ознайомитися із автопарком, а також запрошує власників автобусів до співпраці.

Наразі достеменно не відомо, чи є справжніми ці послуги, чи на довірливих людях заробляють шахраї. Водночас у реєстрі підприємств присутня компанія з аналогічною назвою, яка займається торгівлею автомобілями.

Окрім цього, журналістам Про все вдалося поспілкуватися зі ще одним перевізником із Черкащини, який возив людей у москву ще до повномасштабного вторгнення й продовжує цим займатися дотепер. Під виглядом клієнта кореспондент поцікавився, чи є можливість відвезти дружину в столицю країни-агресора.

"Якщо потрібно буде, то раз на тиждень їздить автобус о сьомій ранку. Поїдете без проблем через Європу. Потрібно буде за днів 5 зателефонувати, щоб забронювати місце. Зараз багато людей їздить: одним в окуповану частину треба потрапити і вирішити якісь справи, іншим навпаки - назад вертаються. Правоохоронці цим не будуть займатися, бо в кожного купа турбот. Вони що, кожного будуть зупиняти і питати, куди людина їде", - розповідає телефоном перевізник

До слова, на таку інформацію відреагував вже нардеп Антон Яценко. У себе на сторінці він написав, що звернувся з цього приводу до компетентних органів.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Перехожий 14.09.2023 08:03
І цей факт, на відміну від "чоловіка, який підвіз дівчину зі Сміли у Черкаси, звинуватили у незаконному зайняті підприємницької діяльності" абсолютно не цікавить ні поліцію, ні СБУ. Агентуру і гроші для неї возять і все нормально.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 kot95k1 13.09.2023 15:19
Цікаво, як на цього перевізника і пасажирів реагує СБУ ? Невже такі поїздки можливі в час воєнного стану ? Дуже, дуже дивно !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100