реклама

реклама

У Черкасах на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запускають безкоштовний курс англійської для людей літнього віку. Для них розробили окрему програму, яка дозволить опанувати мову з нуля.

За словами директорки центру Анни Драч, ідея окремого курсу для літніх людей виникла у відповідь на запит самих відвідувачів.

Курси Черкаси

«Люди старшого віку й раніше приходили до нас на англійську, але їм було надто складно встигати за іншими студентами та викладачами. Адже у віці 60-70+ років людині потрібно трохи більше часу та дещо “лайтовіша” програма. Так ми вирішили запустити окремий курс», – зазначає Драч.

Для літніх людей у Гончаренко центрі розробили спеціальну програму, яка дозволить опанувати мову з нуля без надмірного навантаження та в більш спокійному темпі.

Крім того, в такий спосіб волонтери освітнього простору прагнуть зруйнувати стереотип про те, що новою мовою можна оволодіти лише в молодому віці.

«Літні люди прагнуть розвитку, намагаються йти в ногу з часом та сучасною молоддю. Я бачу це величезне бажання вчити щось нове, знайомитися із чимось донедавна невідомим. Вони на власному досвіді доводять, що ніколи не пізно відкинути страхи та жити наповну», – додає керівниця центру.

Безкоштовний освітній курс для людей старшого віку стартує в жовтні та триватиме протягом трьох місяців. Участь у навчанні повністю безкоштовна, аби долучитися до курсу, достатньо зареєструватися за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.

реклама

Коментарі  

 
+7 #6 KGB 17.09.2023 20:31
Краще української навчіть! А то,....дь,живе в Україні,а ....ть кацапською,плює на українську мову,зате б'є себе в груди і верещить "я українєц!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Альона 17.09.2023 14:10
Краще молодь навчайте безкоштовно, їм це необхідно. А людям похилого віку, це не потрібно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+126 #4 За сірниками 17.09.2023 11:37
Цитую Cрібний бой.:
Не хочу до бритів, чопорні якісь вони. Одне слово - болгари. Такий ось план!

Правильно зробиш.Пи...уй звідси.З тебе толку всерівно що з козла молоко.Кацапський паспорт тільки не показуй. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 БджОляр 17.09.2023 06:43
Вибори на носі. Гречка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-305 #2 Cрібний бой. 16.09.2023 21:32
Не хочу до бритів, чопорні якісь вони. Одне слово - болгари. Зараз вибір великий. З першими зимовими ракетними обстрілами, до шведів втікачем подамся. Знайду там собі якусь шведку-молодицю, та й що може бути краще за програму "Срібний вік в шведах". Бо тут за цими вгодованими аглаєдськими новими мордоліцами, вже сьогодні не виживеш. Про завтра страшно й думать. Та й пособіє в шведах, для старту, прілічне, не якась тутошня подачка в 3 000 гривнів. Зараз багато знайомих пенсіонерок-втікачок, навіть в Гирманії!!!, бросили конінних дідів собі підшукувать й до шведів переїхали. Шведський в тирнеті вивчу, бо тут точно нема таких курсів. Перше речення на перший час вже опанував
Mina herrar, ge den före detta ukrainska ställföreträdar en några kronor så att jag kan köpa mig frukost. Не пропаду, це не в Черкасах. Такий ось план!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-43 #1 Срібна ґёрл 16.09.2023 20:40
Посольство грабити будемо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100