реклама

реклама

У День захисників та захисниць, День козацтва та Покрови у парку Перемога відкрили виставку підбитої російської техніки.

«Виставка є символом непоборності українського війська та нашої майбутньої перемоги над ворогом. Танки, бронемашини, артилерійські системи, БМП та інша техніка була знищена на найважчих напрямках. Ми ніколи не забудемо для чого ця техніка приїхала в Україну. Ми ніколи не забудемо мужність і самовідданість наших захисників і захисниць, які щодня відстоюють нашу свободу і незалежність ціною власних життів», – зазначив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

10

Як зазначив директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко, на кожній одиниці є QR-код, від сканувавши який можна довідатись, що це за техніка, де була знищена та захоплена українською армією.

«Символізм виставки в тому, що українська армія перемагає ворога, проте ми повинні бачити, якою ціною ми здобуваємо ці перемоги», – додав Шевченко.

На урочистому заході з нагоди свята начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець та заступниця міського голови Анастасія Чубіна вручили нагороди та цінні подарунки військовим, волонтерам та комунальникам, які доклали чимало зусиль, щоб ідея музею підбитої техніки була реалізована.

Для відвідувачів також діяла виставка дрібнішої, але не менш смертоносної зброї, з якою рашисти напали на мирну українську землю.

«Ця виставка символізує те, що буде з кожним рашистом, який напав на нашу землю», – наголосив Ігор Табурець.

Та символічним було навіть те, що за кілька метрів від зібрання нерухомих смертельних машин вирувало мирне українське життя, де маленькі діти сміялись до голубів та диких качок на мальовничому парковому озері.

Про це пише прес-служба комунального підприємства

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Пшонка 02.10.2023 17:57
Ось вам на світлині типовий приклад тилового щура, "воїна-адміністратора" із великим кендюхом та чималенькою зпарплатнею. Таких чимало у адміністрації Тамбурця..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 РПГ Абдристовича 01.10.2023 22:35
Який він затрофеїв в перші дні війни у тероборонівців, що обороняли Київ, для захисту в ОП-і заду Дєрьмака, привернув особливу увагу всих відвідувачів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100