реклама

реклама

До дня захисників та захисниць України громадська організація «Перспектива» провели захід «Одного роду, однієї долі». Захід відбувся на майданчику кінного центру «Перспектива» на розі вулиць Олени Теліги та Віталія Вергая.

3F38415A-C9F8-48BE-9272-3AE87B1E53BF

У програмі були показові виступи верхової їзди, змагання учасників кінного центру, концертна програма за участі учасників театральної студії «Рампа», відвідувачів центру комплексної реабілітації «Жага життя», колективу міського будинку культури ім. І. Кулика. Була виставка творчих робіт вихованців Центру соціальної та фізичної реабілітації «Перспектива». А насамкінець всі спробували смачну козацьку кашу від «Черкаського українського козацтва (об’єднане)».

Інструкторка з верхової їзди Ксенія Корецька приїхала до Черкас з Донеччини — з міста Святогірськ. Там коні працювали в туристичному прокаті, але коли потрапили до Черкас розпочали тренування та навчилися іпотерапії. Працює тут в Центрі іще одна переселенка зі Сходу.

7B2520FA-7C8C-4889-9EF9-B16744D64976

Також діток пригощали смаколиками.

Охочі могли зробити внесок на придбання кінного спорядження на проведення реабілітації осіб з інвалідністю.

Керівник центру соціальної та фізичної реабілітації людей з інвалідністю "Перспектива" Валерій Гаврилов розповів, що подібного масштабу свято сьогодні провели вперше. Однак подібні заходи хочуть проводити регулярно


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 БджОЛЯрка 02.10.2023 07:09
Воєнний стан не діє? За що тоді покарали футбольний клуб ЛНЗ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100