Щоб економити та якомога менше використовувати енергію, у Черкасах затвердили програму підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів на 2012-2015 роки.

За словами заступника директора комунального підприємства «Інститут розвитку міста» Євгена Буканя, ця програма спрямована на раціональне використання паливно-енергетичних ресурсів, зменшення їх споживання та втрат в бюджетній сфері та житлово-комунальному господарстві міста.

– Програму ми втілюватимемо в життя шляхом реалізації технічних, інноваційних рішень, створення економічно привабливих умов для інвестиційних проектів з енергозбереження, – говорить Євген Букань. – Раніше усі заходи в цій сфері були трохи хаотичними. Тепер – методи структуровані та зібрані.

Нині головне завдання – реалізувати виявлені резерви в господарстві міста. Тобто вестиметься облік та регулювання споживання енергоресурсів, впровадження новітніх технологій, матеріалів, сировини тощо. Крім того, автоматизовано відбуватиметься збір інформації про споживання теплової енергії, електроенергії, водопостачання.

Жителів міста до цієї програми долучатимуть завдяки інформаційній пропаганді, зазначає прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100