реклама

реклама

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко 26 жовтня прибув із робочим візитом на Черкащину. Разом із представниками влади та очільниками медичних закладів говорили про реабілітаційні спроможності області, а також про поліпшення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров'я.

IMG_8755

Під час спільної наради, обговорюючи плани розвитку реабілітації на Черкащині, Віктор Ляшко зауважив, що кожна кластерна та надкластерна лікарня повинна мати від 30 до 60 стаціонарних реабілітаційних ліжок. Є чіткі часові межі для втілення цих планів.

В області функціонує 9 медзакладів, які відповідно до своєї ролі в спроможній мережі повинні мати стаціонарну реабілітацію, на разі вона доступна лише у трьох. В інших - роботи тривають. Керівники установ у синергії з владою повинні пришвидшити цей процес та підготувати приміщення для таких відділень, а в же з обладнанням обіцяють допомогти у МОЗ.

IMG_8768

У межах візиту міністр відвідав також кілька комунальних підприємств обласної ради. Зокрема, кардіологічний центр, де нещодавно поставили новий комп'ютерний томограф, придбаний коштом державного бюджету. Віктор Ляшко зауважив, що в Міністерстві шукатимуть можливість підсилити кардіоцентр ще одним ангіографом, щоб збільшити потужності щодо надання медичної допомоги у разі інсультів.

В онкоцентрі оглянули хід будівництва радіологічного корпусу під лінійні прискорювачі. За словами посадовця, з огляду на досить швидкі темпи будівництва, заклад може отримати ще один додатковий "лінійник".

IMG_8763

В обласній лікарні також оглянули потужності й обговорили потреби медзакладу, тут допомагають різним категоріям населення, тож дуже важливо, аби медики мали всі ресурси для якісного надання послуг.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Ковідько 28.10.2023 13:33
А чому шановний пан міністр не зустрівся з журналістами і громадськістю міста? Розказав би, як далі добиватиме українську медицину своєю реформою зі створення так званих "госпітальних округів". Хай би люди послухали, питання задали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 ОЛАЛА 27.10.2023 13:52
в ничку, щоб журналістів не звали, щоб щось незручне для влади не спитали. Може хіба свита була придворна
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Силами підопічних ОВА 27.10.2023 13:04
був даний святковий обід.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Лейба 27.10.2023 12:47
А що, у нас охорона здоров'я є? :cry: Після ульки супрунші од цієї охорони нічого не лишилось, а те, що тепер так називають - корупційно - грабіжницький бізнес-проект.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100