реклама

реклама

obmen-ssilkami-site

Якщо по округу №194 з центром в Черка ах та округу №197 з центром у Каневі будуть перевибори, то скоріш за все партія «УДАР» не висуватиме свого кандидата в цих округах. Про це на Форумі демократичних сил у Черкасах, що проходив 17 листопада, заявив голова обласної організації партії «УДАР» Віталій Іляшенко.

– На центральному рівні це питання вирішується. Буде висунутий єдиний кандидат від трьох партій, – сказав Віталій Іляшенко. – По всій Україні у нас забрали близько 1,5 – 2% голосів. І це особисто мені не дозволило пройти до парламенту (Нагадаємо, що у списку партії «УДАР» Віталій Іляшенко під 38-м номером – ред.).

Читайте також: Черкащину у новій ВРУ представлятимуть 4 «регіонали», 3 опозиціонери, «свободівець», «ударівка» та комуніст

Віталій Іляшенко також висловив здивування заявам із ЦВК про неможливість встановити результати голосування на 194 округу.

– Пані Лукаш, яка була куратором нашої області в ЦВК, дуже обурилася і здивувалася, що протокол із кінцевим підсумком туди дійшов. У них не було просто іншого виходу, ніж щось іще придумувать. Округ 194 у постанові про перевибори з'явився випадково. Думаю, 197 округ так само, – сказав Віталій Іляшенко.

Читайте також: ЦВК не прийняла документи з рук Губського. Від Булатецького прийняли неохоче…

У свою чергу, кандидат по округу №194 Микола Булатецький пригадав, як «ударівці» цікавилися в нього, чи йтиме він на вибори міського голови Черкас.

– Я не буду йти на вибори мера. Я хочу, щоб прийшли молоді хлопці. І мій син з вами разом! – зазначив Микола Булатецький.

Дивіться також ВІДЕО.

реклама

Коментарі  

 
+9 #1 доктор 19.11.2012 10:54
Правільно, Коля! Дитину вже треба до революційної справи залучати! Там великі гроші крутяться. Це тобі не бичкам хвости крутити! Тут "палітіка! бабло!" Он як Томенко в люди вийшов. Чим Булатецькі гірші? Вперьод!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100