реклама

реклама

Черкаська обласна організація «УДАРу» планує боротися за крісло мера Камянки, вибори якого відбудуться 16 грудня. Про це щойно на прес-конференції повідомив голова обласної організації Віталій Іляшенко.

Кандидатом від «УДАРу» буде заступник міського голови Кам’янки Сергій Чередниченко.

– 15 листопада лише вдалося зареєструвати кам’янську міську організацію «УДАРу». І от ми висуваємо кандидата. Сподіваємося на підтримку з боку опозиційних партій, – сказав Віталій Іляшенко.

Присутній на прес-конференції голова обласної організації «Свободи» Юрій Ботнар зазначив, що їхня політична сила не має кандидатів на посаду мера.

Те ж саме повідомила і очільник обласної організації «Фронту змін» Наталія Старікова.

Нагадаємо, що попередній міський голова Кам’янки Володимир Гарнага, який обіймав посаду майже два роки, помер 12 серпня після тяжкої хвороби. Причиною цього стало сильне нервове потрясіння, яке він пережив після того, як в березні його затримали працівники черкаського УСБУ, звинувавши в отриманні хабаря від місцевого підприємця.


реклама

Коментарі  

 
+6 #4 Станислав 20.11.2012 22:34
У жителей города, точьно будет такая реакция когда такой человек, как Чередниченко будет у власти.... Этот человек совершенно не думает о жителях, там только отстаиваются собственные интерессы и главное запросы........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Станислав 20.11.2012 22:25
А этот "ударный" кандидат Чередниченко скольким кланялся в ножки, чтоб его приняли в партию! 5 или 6 - как конёк-горбунок. Только остальные пожелали "длинной дороги". А как Кличко отреагировал на ваш очередной купленный диплом и какой по счёту? И какой-то Чередниченко "тёмный человек". Что он скрываете?..............Боитсь, ч.....................Один раз откупился.... Да, бедные Каменьчани!!! Такой славный исторический и культурный город не может допустить к власти такого человека.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Василь 19.11.2012 23:39
В риганів буде черговий тушкан :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Архипюк 19.11.2012 14:54
Ну-ну Серега, ти вже "напідтримував" Решетняка!!! І що з того вийшло? Бігав гасав по всій Камянці як ошпарений...
Не треба пане Сергію, це для вас закінчиться нічим...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100