реклама

реклама

Президент країни-агресора РФ Володимир Путін досі не ліквідований, бо наразі таке завдання просто не стоїть. Провідні країни світу могли б це зробити, однак вони мають принципово іншу позицію. До того ж, зараз для світу просто не вигідно прибирати диктатора, адже його місце може посісти хтось із ще більш радикальними поглядами, передають Патріоти України.

02092016_20231202091953_large

Про це в ефірі телеканалу Freedom сказав колишній голова Служби зовнішньої розвідки України генерал Микола Маломуж. За його словами, варіант із вбивством Путіна можна розглядати лише як сценарій.

"Ані американці, ані британці, ані французи, ані німці, ані тим більше інші країни цього не планують. Не тому, що не можуть цього зробити. У них принципово інша позиція. Вони не підуть на проведення терористичної, диверсійної акції проти лідера такої країни як Росія. У них це чітко закріплено законодавством", – заявив Маломуж.

За його словами, фізична ліквідація російського диктатора стане можливою лише в тому випадку, якщо спецслужби західних держав отримають достовірну інформацію про те, Кремль планує завдати ядерного удару по території Європи, США або когось із їхніх найближчих союзників.

Маломуж каже, що Путіна, попри всі заходи безпеки, яких вживають в РФ, все ж можна вбити. За його особисту безпеку дійсно відповідають всі російські спецслужби незалежно від свого профілю. При цьому ці служби тримають під контролем навіть одна одну.

Однак, вважає колишній голова СЗР, вбити диктатора все ж можливо. Для цього Заходу навіть не доведеться закидати на територію РФ диверсійні групи. Це завдання можуть виконати агенти, які вже давно заведені в оточення російського президента.

Також в такій ситуації західні країни може підтримати групу заколотників в оточенні Путіна, які прямо не пов'язані із західними спецслужбами, але теж захочуть його усунути заради запобігання ядерної війни.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100