Студентка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького увійшла в десятку фіналістів всеукраїнського конкурсу есеїстики, в якому брали участь студенти українських ЗВО.

411485169_863102989154070_5209336125756750151_n

Два тижні у студентів було часу для написання есе на тему «Українсько-казахський діалог: від Тараса Шевченка до «Юрти незламності» від початку оголошення конкурсу, ініційованого народним депутатом України, головою депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Республікою Казахстан, засновником проєкту «Юрта незламності» Сергієм Нагорняком.

За цей час він провів онлайн кілька лекцій з міжпарламентського діалогу між Україною та Казахстаном для студентів міжнародників.

— Насолоджувався, читаючи роботи фіналістів конкурсу. Конкурс був приурочений до Дня незалежності Республіки Казахстан! Дякую викладачам, які надихають своїх студентів здобувати нові знання! Подарунки для переможців конкурсу за кілька днів прилетять з Казахстану. 10 фіналістів отримають під ялинку приємні емоції! — прокоментував Сергій Нагорняк результати конкурсу.

Єлизавета навчається на 4 курсі ННІ української філології та соціальних комунікацій за спеціальністю «Середня освіта» ОП «Українська мова та література». Вона поділилася враженнями:

— Цей конкурс неймовірно актуальний на сьогодні, тому я доклала максимум зусиль, творчості та натхнення, аби написати достойне есе та гідно представити свій Черкаський національний університет та навчально-науковий інститут.

Про це повідомляє ЧНУ ім. Б.Хмельницького.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100