реклама

реклама

Свято з безкоштовним переглядом повнометражного мультфільму та солодкими подарунками провели у Черкасах для дітей, які знаходяться під опікою міського центру соціальних служб.

415947377_753909726766860_2366610073770181184_n

У комунальному кінотеатрі "Україна" зібралися діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, ті, які виховуються в прийомних сім’ях, у дитячих будинках сімейного типу та сім'ях опікунів-піклувальників.

«Від імені Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка та влади міста вітаємо ваші родини з новорічними святами й канікулами, – звернулася до них у кінозалі заступниця міського голови Черкас, кураторка соціальної галузі Марина Гаркава. – Фільм має символічну назву «Переліт». Зичу, аби всі ми благополучно перелетіли через війну, біди і проблеми. Бажаю, щоб ваше майбутнє було під мирним небом України».

Нагадаємо, що 4 100 новорічних подарункових набори для категорійних дітей придбані за бюджетні кошти в межах міської «Програми соціальної підтримки сімей м.Черкаси на 2021-2025 роки». Окрім підопічних Черкаського міського центру соціальних служб, їх отримали діти з багатодітних сімей, діти Захисників України та учасників АТО/ООС, діти з інвалідністю, які перебувають на обліку в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "ЖАГА Життя".

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100