реклама

реклама

Трудовий колектив Державного навчального закладу «Черкаський професійний ліцей» був поінформований, що 1 квітня відбулася онлайн-нарада представників МНС України, Міністерства освіти і науки, Черкаської ОДА в особі заступника голови Олександра Шамрая, управління освіти і науки Черкаської ОДА та тощо, де було поставлено питання про ліквідацію профліцею.

photo_2024-04-04_13-00-04

А майно, тобто будівлі, гуртожитки, мають передаватись Нацуніверситету цивільного захисту. Бо територія знаходиться поруч.

Водночас ліцей має потужну навчально-виробничу базу. Готує електрозварювальників, водіїв, слюсарів з ремонту транспорту, столярів, мулярів, електромонтажників тощо.

Батьки ліцеїстів та викладачі влаштували акцію просто в закладі.

Заступниця директора ліцею Людмила Андрєєва каже: торік в закладі навчалося 470 учнів, ще додатково 90 отримали спеціальність водія. Така кількість не дає підстав закривати заклад.

photo_2024-04-04_13-00-04 (2)

Колектив звертається до органів держвлади з проханням недопущення ліквідації закладу лише тому, що «їх територія є ласим шматком для іншого».

«Прочерк» спробував звернутися за коментарем до заступника голови ОВА Олександра Шамрая, до очільника обласного управління освіти і науки Валерія Данилевського і особисто і через прес-службу обласної влади, однак поки отримати коментар не вдалося…

Згодом прес-секретар голови ОДА Вікторія Курченко повідомила, що коментар з-приводу ситуації обласна влада буде готова дати аж завтра, в один час, зранку, мовляв, "щоб урівняти всіх журналістів у правах", тому саме для цього на завтрашній ранок скликають прес-конференцію. А до цього ніяк...


реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Перехожий 06.04.2024 21:05
Схоже, що Національний університет цивільного захисту із Харкова переводять до Черкас. Звісно що "спеціалісти з євроремонту", а особливо їх викладачі не хочуть нічого міняти. Але куди дівати курсантів із Харкова, які третій рік під обстрілами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 правда 04.04.2024 15:46
ахахаха, обласній владі байдуже просто на профтехосвіту, тому і не коментують.... Прийшли до влади тупі нефахові люди
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100