реклама

реклама

Представник Соціалістичної партії України Володимир Тірон, якого було висунуто кандидатом на посаду міського голови м. Кам'янка на міськ-районній конференції Кам'янської організації СПУ, минулої неділі, 16 грудня, переміг на позачергових виборах, інформує прес-служба СПУ.

Фото з сайту cvu.ck.ua

Фото з сайту cvu.ck.ua


Претендентів на цю посаду в районному центрі було достатньо – це і представники від влади, і від опозиції, КПУ, УДАРу. Але місцева громада в переважній більшості віддала свої голоси за Володимира Івановича Тірона.

За його кандтдатуру проголосувало 1881 виборець, що склало близько 40% від числа тих, хто взяв участь у виборах. Друге місце з великим відставанням посів представник партії «УДАР» С.Черідніченко – 770 голосів. Далі були представники КПУ, ВО «Батьківщина», Партії регіонів.

Черкаський обласний комітет СПУ привітав Володимира Івановича з обранням на посаду міського голови м. Кам'янка.

Читайте також: Томенко хоче, щоб деяких союзників опозиції гризла совість і відмовляється слухати «ударівця» (відео)

Довідка

Тірон Володимир Іванович народився в селищі Єлизаветградка, Єлизаветградського району, Кіровоградської області 17 липня 1954 року.

Громадянин України.

Навчання в Михайлівській СШ Кіровоградської області з 1961 по 1969 рік.

З 1969 по 1973рр. навчався і закінчив Одеський автодорожній технікум.

З 1973 по 1975 рік служба в лавах Радянської армії.

З 1975 року розпочав трудову діяльність майстром, виконробом в Олександрівському РАйДУ.

З 1984 року начальник Кам`янської ШМПМК, а з 2003 року директор ТОВ  «Інтербудтехсервіс»

В 1995 році закінчив Київський транспортний університет. Освіта вища.

Одружений. Дружина - Тамара Кирилівна, підприємець.

Донька – Юлія.

Проживає в м.Кам`янка

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Реальность 17.12.2012 23:15
Цитую Обізнана:
Аха-ха!!! :D :D Пока "Батькивщина" с "Ударом" решали кто из них круче, социалист спокойно всех уделал :lol: :lol: Маладца!

Клієнтелізм руйнує живу партійну дискусію, а політичні технології позбавляють партії потреби пропонувати громадянам зрозумілі програми і, що найважливіше, їх виконувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Нестор Іванович 17.12.2012 23:13
Ленін, Сталін, Гітлер, Чикатило одного поля ягідки, всерівно як комуністи і фашисти - рідні брати. Мороз же інший, по народному це просто іудушка, який безсоромно торгував своєю совістю і підтримкою своїх виборців. Сьогодні бути соціалістом - це ганьбити світлу память своїх предків (якщо вони звичайно не з іудиного племені христипродавців ). Одним словом співчуваю Камянчанам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Опачки 17.12.2012 22:27
З приводу "Балькывщини" ы "УДАРу" - на 100% згоден!!! Не допоміг приїзд Томенка, тільки гроші даремно виратили =))) Пане ТІРОН - найщиріші вітання!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 Онуки 17.12.2012 20:10
Воно діду потрібно ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #2 Ужасть 17.12.2012 18:16
В принципе, в центральной части Украины пока преобладают отрицательные настроения к власти и выходцам с Украины. Объясняется это сложившимся стереотипом о непатриотичност и "восточных", их приоритету в отношении у русскому языку. Но пришедший к власти "восточный" Янукович отстаивает интересы Украины в отношениях с Россией если не больше, то и не меньше чем помаранчевый Ющенко. Что касается языка и этот вопрос регионалы не решают "через колено" как это делал тот же Ющенко. И самое главное они планомерно ведут политику по стиранию противоречий между востоком и западом Украины. Помаранчевые же все 5 лет только разжигали эти противоречия ради политдивидентов . Могут упрекнуть что много в рук.командах донецких. Но извините и помаранчевые прийдя к влати поувольняли с госслужбы болше 50% народа по политическим мотивам и формировали свои команды даже здесь в черкащине. Поэтому избирая мэра люди смотрели не на его партийность а на деловые и человеческие качества.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Обізнана 17.12.2012 14:03
Аха-ха!!! :D :D Пока "Батькивщина" с "Ударом" решали кто из них круче, социалист спокойно всех уделал :lol: :lol: Маладца!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100