реклама

реклама

Головний архітектор міста Черкаси Микола Упир більше не працюватиме у Черкаській мерії. Про це сьогодні на вранішній нараді оголосив міський голова Сергій Одарич.


Сергій Одарич подякував Миколі Михайловичу за довготривалу роботу та подарував троянди.

– Багато хто пам’ятає, як ми збиралися тут і слухали стан справ виконавчої дисципліни у тих чи тих підрозділах. Найбільш провальним та безнадійним був напрямок архітектури. Коли там з’явився Микола Михайлович, все почало працювати як годинник. Сьогодні він працює останній день. Я дякую йому за роботу, – сказав Сергій Одарич та висловив надію, що вони й надалі робитимуть разом проекти.

Микола Упир зазначив, що в ньому давно вже вирувала боротьба «чиновник – архітектор-проектувальник» та що закінчилася вона «перемогою останнього».

– Дякую долі, що я десять років в цьому будинку пропрацював. Я особливо дякую міському голові Сергію Олеговичу за те, що він колись запропонував цю посаду. Це дуже приємно, – подякував Микола Михайлович.

Також він сказав, що у заяві про звільнення написано «за згодою сторін», тож і далі залюбки працюватиме з мерією.

– Я сподіваюся, що за згодою сторін ми будемо і надалі співпрацювати для покращення вигляду нашого міста, – сказав наостанок Микола Упир та відразу ж покинув кабінет, де відбувалася нарада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100