реклама

реклама

Від сьогодні наказом Генерального прокурора України на посаду прокурора Черкаської області призначено Дем’яненка Геннадія Олександровича.

Із початком роботи на новій посаді Геннадія Олександровича від імені голови ОДА привітав його перший заступник Сергій Рябцев. Сергій Віталійович також подякував колишньому прокуророві Черкаської області Миколі Лісовому за сумлінну роботу.

«Лише за останні 3 роки удвічі зменшилася заборгованість з виплати заробітної плати, збережено провідні місця у багатьох напрямках в рейтингу областей України, – сказав Сергій Рябцев. – А те, що Черкащина за показником боротьби зі злочинністю посідає 3 сходинку – теж вагомий показник і результат тієї величезної роботи, яку ви сумлінно виконували за роки роботи на цій посаді».

Довідково: Геннадій Дем’яненко розпочав роботу в органах прокуратури 1994 року. Працював на різних посадах в Сумській, Одеській областях, був заступником прокурора Автономної республіки Крим, також обіймав посаду заступника начальника Головного управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави Генеральної прокуратури України.

Про це інформує офіційний сайт облдержадміністрації.

Від «Прочерку»: Опублікований прес-реліз свідчить, що за відсутності Сергія Борисовича Сергій Віталійович не байдикує, а активно працює на благо Черкащини. Нагадаємо Сергію Віталійовичу про наш інформаційний запит, який редакція надсилала йому 9 січня. Нас цікавили і досягнення області в питанні залучення інвестицій, і ситуація з «обезголовленим» управлінням культури… Джерела в ОДА повідомляють, що працівники управління інформаційної політики щодня нагадують Сергію Віталійовичу про цей інформаційний запит, однак за своїми клопотами він все немає часу для журналістів…

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100