Члени Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення вважають, що питання перевірки діяльності 5-го каналу штучно політизується. Насправді ж інспекція – це спроба припинити спекуляції навколо діяльності телеканалу. Про це під час оприлюднення щорічного звіту сказав член Нацради Микола Фартушний, повідомляє «УКРІНФОРМ».

– Я особисто бачу в цьому штучну політизацію питання і прошу зрозуміти, що Нацрада є Конституційним позавідомчим органом, який намагається не втручатися в політичні питання, бути поза політикою. Всі спроби прив'язати нас до політичних розборок є штучними і не мають для цього ніякої підстави, – зазначив він.

У свою чергу, голова Нацради Володимир Манжосов запевнив, що призначення перевірки – спроба припинити спекуляції щодо цього питання.

– Перевірка 5-го каналу стосується лише мовлення цього каналу в місті Черкаси. Є відповідні звернення громадської організації, яка надіслала нам листа... Тому коли такі листи надійшли нам, щоб ми розібралися, то для того, щоб «присікти» спекуляції, ми призначили позапланову перевірку, – резюмував він.

Як повідомляло агентство, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 січня призначила позапланові перевірки ТРК «НБМ» (5 канал), Черкаській ОДТРК і ТРК «ІТВ» із Сімферополя.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100