У нинішньому парламенті як до Майдану, так і після нього – нічого не змінилося. Просто депутати почали більше говорити про любов до України, але продовжують голосувати виключно за партійними інтересами та квотами. На думку голови комітету з питань свободи слова та інформації, народного депутата України родом із Чорнобаївщини Миколи Томенка, це підтвердило сьогоднішнє голосування за призначення членів Нацради.

Зауважимо, що вчора Верховна Рада не змогла сьогодні обрати 4-х членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, і розгляд цього питання було перенесено.

– Ми мали 16 кандидатів на чотири вакансії членів Нацради за квотою ВР. Із них – абсолютна більшість – це професійні, патріотичні та підготовлені кандидатури, що мають авторитет у медіасередовищі та підтримку громадськості. Але під час голосування в парламенті чітко проявилася ситуація, коли народні депутати голосували виключно за тих кандидатів, які пов’язані з партіями, фракціями чи певними фінансово-промисловими групами. Отож, депутати лише говорять про патріотизм та професіоналізм, але продовжують голосувати за партійні інтереси, – зазначив Микола Томенко.

На його переконання, цілком очевидно: якщо нинішній парламент із 16 кандидатів не зміг обрати жодного члена Нацради в умовах інформаційної війни з Росією, то, зрозуміло, що такий парламент країні не потрібний, інформує прес-служба політика.

– І це – ще один додатковий аргумент про необхідність розпуску нинішньої Верховної Ради та обрання нового складу парламенту, – підсумував голова Комітету.


реклама

Коментарі  

 
+4 #4 ПРУ РИГИ 04.07.2014 12:15
Цікаво,як він мав змінитись коли там сидять риги і комуняки? Царьови,Янукови чи і Пшонки отримують по 15000 гр зарплати ?Людям комуналку підвищують,а собі рідним гроші нараховують і пільги ..Самі не розійдетесь до осені,вперед ногами винесуть.І не прикривайтесь Сходом,з вашим бажанням іти на вибори,ви цю війну тягнутимите вічно.З кремлівською колоною війну не виграти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 В ЗРАДА 04.07.2014 11:47
ЗА МИР І СТАБІЛЬНІСТЬ-РИГИ ЯНУКОВОЩА КУРЧЕНКО,"НЕДОТОРКАНІ" ? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 незнайка 04.07.2014 11:33
Когда начнет о разгосударствле нии СМИ говорить и перестанет гундосить как жашковский?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Коли Олійника посадять 04.07.2014 11:23
ВР-ГЕТЬ!!! Коли Олійника посадять ? Доказів бракує? Брехня,докази держзлочину є,і вони залізобетонні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100