реклама

реклама

 Після того, як торік у жовтні депутат Черкаської міськради Володимир Мамалига склав повноваження голови обласної організації політичної партії «Наша Україна», ніхто до нього не звертався з бажанням очолити обласний осередок партії. Про це Володимир Мамалига повідомив у коментарі «Прочерку».


– З жовтня я склав з себе повноваження керівника обласної організації партії. Оформив все в управлінні юстиції. Але за печаткою до мене ніхто не звертався. Тож вона валяється у шухляді, – сказав Володимир Мамалига.

На парламентських виборах Володимир Мамалига висувався в нардепи від «Нашої України» по округу №194. Та потім зняв свою кандидатуру на користь Миколи Булатецького. Своє зняття з виборчих перегонів Володимир Мамалига не узгоджував з центральним керівництвом.

Нині Володимир Мамалига вважає, що з такою складною ситуацією в середині партії, «Наша України» може не мати ніяких перспектив.

Нагадаємо, що у лавах керівництва «Нашої України» стався конфлікт. У суботу в різних місцях і в різний час відбулися засідання політради партії, одне з яких провів голова «Нашої України» Віктор Ющенко, а інше - голова політради партії Сергій Бондарчук.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100