реклама

реклама

Цього тижня на посаду  його директора призначена відома на Черкащині радіоведуча, журналіст, яка до останнього часу також успішно займалась організацію різноманітних культурних та розважальних заходів по всій Україні – Ірина Тітовська. Саме її проект розвитку Будинку культури ім. І.Кулика був визнаний найкращим серед усіх робіт, які подавались на конкурс на посаду директора цього закладу. Про це інформує прес-служба МВК.


За словами Ірини Тітовської, управлінська робота у напрямку організації культурного дозвілля, а також пошуку та реалізації цікавих творчих вирішень загалом для неї відома. Оскільки має значний досвід у сфері івент-бізнесу, організовуючи різноманітні розважальні та святкові заходи по всій території України.

– Почувши про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Будинку культури ім. І.Кулика, вирішила спробувати, розробивши власний план розвитку цього закладу. На мій погляд, діяльність Будинку культури має бути максимально відкритою, доступною та близькою до людей. Умовно кажучи, про нас мають знати і чути всі в Черкасах та Україні загалом. Адже в Черкасах багато талановитої молоді. І про них мають знати скрізь, – наголошує Ірина.

Для того ж, аби робота закладу вийшла, так би мовити, на новий рівень, в подальшому Ірина Тітовська планує залучати до співпраці багатьох творчих людей та створювати сучасні напрями діяльності. Наприклад, проводити ярмарок творчості, брати участь у реалізації цікавих міських проектів.

Щодо колективу, то новий керівник  вважає - зібралась професійна команда творчих і обдарованих людей, разом з якими можливо здійснити заплановане.

Читайте також: У Черкасах діджеї відгуляли радіовесілля

Як розповіла Ірина Тітовська,  колектив націлений на співпрацю, досить доброзичливо та конструктивно сприйнявши її пропозиції щодо розвитку закладу.

Біографічна довідка:

Ірина Тітовська народилась 3 липня 1987 року в м. Умань, де закінчила школу №3. З дитячого віку активно займалась спортом, танцями, відвідувала різноманітні гуртки. У 2004 році переїхала жити до Черкас, вступивши до Черкаського комерційного технікуму. Одночасно з навчанням пішла працювати журналістом на ТРК «ВІККА», проводячи прямі ефіри та програму просвітницького характеру  «Профі».

Із 2007 року, продовжуючи працювати на ТРК «ВІККА», захопилась роботою радіоведучої на радіо «101 Далматин», де працювала й донині. Окрім роботи журналіста, теле- і радіоведучої Ірина Тітовська тривалий час активно займалась івентом-бізнесом з організації різноманітних культурних та розважальних заходів.

Ірина Тітовська заміжня, разом з чоловіком виховують півторарічного сина.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100