реклама

реклама

Справжній скандал розгорівся у Інтернет-мережі довкола випущених та розрекламованих міським головою Сергієм Одаричем брошур про те, як мають поводитися черкащани у випадку надзвичайної ситуації. Депутатці Черкаської міськради Наталії Коваленко книжечку принесли разом із візитівкою громадського діяча Ірини Тітовської. Сьогодні ця діячка не має жодного відношення до міської влади, однак є членом команди Сергія Одарича, а ще кілька місяців тому балотувалася у міськраду від Партії вільних демократів. Виходить, мер продовжує рекламувати своїх людей, щоправда вже за народні гроші, пише газета «Вечірні Черкаси».


—   У дверi подзвонили двi молоденькi дiвчинки. Сказали — треба вивчити, і дали брошуру разом із візитівкою Тітовської... Як можна на таких речах пiаритись? Я вже не кажу про «фаховiсть» порад, якi там надаються, — обурилася у соціальній мережі «Facebook» депутат Черкаської міськради Наталія Коваленко. — Чому нiхто не пiдписався пiд цим? Я вже мовчу про вiзитку Тiтовської... Ситуацiя з цими буклетами дуже негарна. Не можна робити пiар на таких темах. Неправильно поширювати iнформацiю без пiдпису вiдповiдальної особи.

Перцю додало ще й те, що дані про кількість накладу, друк та відповідального за нього на інформаційній листівці були відсутні. Не поспішали розголошувати цю інформацію і у прес-службі міськвиконкому.

—   Наталю, у вас просто якась параноя і проблеми із зором... Ви не помітили, що пам’ятка починається з портрету міського голови і закінчується його підписом? Якого ще автора ви розшукуєте? Наклад — 120 000 примірників, для кожної родини. Оплачено 15 000 грн. моїх особистих коштів. Буде змога — щось компенсує бюджет. Розносять по домівках вільні демократи як волонтери. За що я їм щиро вдячний, - у відповідь написав Сергій Одарич.

Цікаво, чому міський голова назвав власними кошти, за які була віддрукована брошура.  Адже вже наступного дня у Департаменті бюджетної політики Черкаського міськвиконкому надали інформацію про те, що брошюра була віддрукована за бюджетні кошти накладом 110 тис. примірників на загальну вартість 95 тис. грн. Вартість одного примірника — 86 коп.

У цей самий час директор департаменту охорони здоров’я та соціальної політики Олег Стадник розповідає, у комісії з надзвичайних ситуацій завдання - без грошей створити не знижувальний запас медикаментів. У результаті чого головлікарі були вимушені випрошувати у аптеках під свої зобов’язання ці ліки.

Нагадаємо, тиждень тому депутати Черкаської міськради затвердили програму цивільного захисту населення. На її реалізацію у бюджеті міста заплановано понад 10 млн. грн., 700 тис. грн. виділено уже при перерозподілі коштів цьогорічного бюджету. Під час розгляду питання депутатів-свободівців здивувало, що за поданими депутатам розрахунками один буханець хліба обійдеться місту практично 12 грн., а кілограм солі у 4 грн.

реклама

Коментарі  

 
+1 #14 Бензема 08.08.2014 10:16
Цитую Карим:
Ця памятка потрібна людям. Іякщо Батьківщина не потрапила в струю і не піймала тему, то це не значить, що це піар під час війни. Люди мають знати що робити, коли рвуться поряд бомби.

....., яка війна, хто тебе бомбить збирається?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #13 Саня 08.08.2014 10:14
Цитую ДЖЕКО:
Живий приклад прислів'я "Кому война ..." У будь-якій ситуації для Одарича головне - власна вигода. Вибухни, не дай Бог, бомба, так Одарич ініціює виділення коштів з бюджету для проведення археологічних розкопок на місці воронки.

1000% І скаже, що це дуже необхідна для громади справа і нарубає на цьому хороший відкат
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #12 Нарик 08.08.2014 10:12
Цитую Арик:
Депутатам от Батькивщины просто стало завидно. Читал книжицу. Нужная вещица.

Вопрос в том, что на фоне роздачи нужной вещицы роздают пиар про конкретного человека. Не валяйте дурку, высокочтимый, Вы прекрасно вйехали в тему
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 Василь Миколенко 08.08.2014 09:03
А-У-У-У, прокурор!

Це ж чистої води корупційна оборутка!

Якщо до вечора не порушиш кримінальне провадження щодо мера-корупціонера, то негайно подавай у відставку!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #10 Калигула 08.08.2014 08:55
Одарич запропонував нормальну тему. Спершу оприлюднили в інтернеті цей посібник. Я його там і прочитав.Але ж 60% жителів Черкас - це люди похилого віку. Вони інтернет не читають, а газети і радіо таку розяснювальну роботу не ведуть. Чому? Тут треба запиати головних редакторів і власників. Одарич випустив посібник і роздає. Те, що працюють його люди. Так що у цього поганого?
У нас що вибори на носі. Наче ж ні. Якщо зголосилися працювати безкоштовно, то респект і уважуха.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Дід Трохим 08.08.2014 08:55
Коваленко - це вже як новий термін в медицині: вузьколобість, усугубльонная напищенісю на почві псевдозначущост і. Ну поклала Тітовська візитку, і шо? Може вона давно хоче зі мною познакомитись, тіки не знає, яка брошурка лічно мені попаде:) А якшо без приколів - у випадку запитань мені шо, до Одарича на прийом записуватись?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #8 нарід 08.08.2014 08:45
ПіаР за наші гроші-це його тема.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #7 Вася 07.08.2014 21:48
Я так понял, что на фоне этой памятки, решила порекламировать себя не кто иной как сама пани Коваленко. Я так понимаю что у Батькивщины кризис жанра. А она не хочет отчитаться за бигборды которыми наводнили всю область типа "хочешь контролировать владу"? Сколько они стоят, на какие деньги и за чей счет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 ДЖЕКО 07.08.2014 21:36
Живий приклад прислів'я "Кому война ..." У будь-якій ситуації для Одарича головне - власна вигода. Вибухни, не дай Бог, бомба, так Одарич ініціює виділення коштів з бюджету для проведення археологічних розкопок на місці воронки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 УРП 07.08.2014 21:21
Пані Коваленко, матеріали від міськради направте до прокуратури, мобілізованих до ЗСУ без засобів захисту направляють в зону АТО, а тут мер випускає брошури за бюджетні кошти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100