реклама

реклама

Комунальне підприємство «Управління водоканалізаційного господарства» м. Канева 22 лютого о 19.44 повідомило про замулення міської системи водовідведення.


За інформацією було перекрито водостічну трубу (діаметром 800 мм) до центральної насосної, розташованої по вулиці Героїв Дніпра.

Не маючи проходу до насосного відділення, каналізаційні води просочувалися ґрунтом, поступово його підмиваючи. Врешті, внаслідок дій води, утворилися промоїни та стався обвал ґрунту, глибиною до 6 м, на загальній площі в 42 м2.

Аби працівники КП «Управління ВКГ» змогли прочистити місце замулення зливної труби до насосної станції, рятувальники за допомогою пожежного автомобіля та мобільного насосного обладнання провели роботи з перекачування води з утворених промоїн та провалів до насосної станції. Під час проведення цих робіт було тимчасово припинено водопостачання води до центральної частини міста, де мешкають близько 9480 жителів міста.

Аварійно відновлювальні роботи тривали два дні.

Повністю відновити водопостачання населенню центральної частини міста вдалося 24 лютого, коли подача каналізаційних вод до приймальної галереї насосної станції була організована у штатному режимі.

На ліквідацію наслідків аварії були залучені співробітники канівської служби з надзвичайних ситуацій із пожежним автомобілем та двома мотопомпами, а також 15 працівників міськводоканалу. До виконання ґрунтових робіт залучалися 2 екскаватори та вантажний автомобіль, інформує прес-служба ДСНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100