реклама

реклама

Після вчорашній подій на Соборній площі влада «нікому потакати не буде, а діятиме згідно чинного законодавства». Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– Ви подивіться новини. У жодній країні ви не знайдете такої екстремістської політики з боку опозиції, як в Україні. Це вже до фашизму доходить. Оці гроби, вінки… Це не дуже гарно. Це тільки їх невихованість показує, – зазначив Сергій Тулуб.

На переконання губернатора, той хто працює, той завжди допускає помилку.

– Але головне: чого ти не стаєш поряд? Якщо ми помиляємося, то підійди, запропонуй свої послуги, зроби щось разом з нами!.. Колись в радянські часи була гра така «Зарница». Так оце і зараз, немов невиховані діти намагаються щось таке створити. На жаль, там є і дорослі, які такі… довгі… і розуму недостатньо… Діє за принципом: «Лови злодія, бо сам такий». І ховає свої злочини. Це ж не заборонило тому політичному діячеві побудувати будинок на черкаських дніпровських схилах. Це така заповідна зона. А це ж галасує і кричить, щоб на нього не звернули увагу. І таких діячів, на жаль, сьогодні достатньо… – загадками говорив Сергій Тулуб.

– А он Томенко (Микола Томенко – нардеп від Черкащини – ред.) приїде, покаже якусь книжечку і каже, мовляв, ой які ми патріоти. Та ставайте разом! – назвав таки одне прізвище Сергій Тулуб. – Чому Тулуб фінансує мармуровий іконостас, а ви чому цього не робите? Купуєте нові машини, а копійки не можете вкласти туди! Оце якраз та ситуація, що треба мати совість!

Дивіться також ВІДЕО з події.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100