реклама

реклама

Сьогодні керівник фракції партії ВО «Батьківщина» в Черкаській облраді Володимир Гресь розповів «Прочерку», чому після протестної акції «Три роки Януковича при владі» обіймався з головою фракції Партії регіонів Ігором Мельниковим.


Нагадаємо, у понеділок на Соборній площі відбувся мітинг, в якому взяли участь відразу дві протилежні політичні сили – опозиціонери та регіонали. Об’єднана опозиція вимагала відставки Тулуба та Януковича, тоді як представники Партії регіонів намагалися їх перекричати. Їх розділяв кордон міліції. Однак за кілька хвилин після мітингу бютівець Володимир Гресь приязно розмовляв зі своїм опонентом-регіоналом Ігорем Мельниковим.

ТУТ можна переглянути відео з мітингу.


На прохання «Прочерку» Володимир Гресь пояснив, що в нього «нормальні стосунки» з Мельниковим. Водночас за кілька хвилини до того у розмові з соратниками назвав його «Мєля»…

За словами Греся, він просто просив Мельникова, щоб молодики із позначкою чорним маркером під оком поводили себе культурно.

– Я попросив, щоб ті хлопці вели себе чемно, і щоб не було ніяких ексцесів. Мітинг закінчився, ексцесів не було. Там саме ці хлопчики ходили. От і все, – констатував Володимир Гресь.

– То ви ж після мітингу вже обіймалися?.. – уточнив журналіст «Прочерку», на що Володимир Гресь лише посміхнувся.

– Це була дяка, – пожартувала одна з присутніх журналісток.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100