Виставу «Павлік Морозов» Леся Подеревянського не показуватимуть на сцені Черкаської філармонії, бо там «мат за матом». Про це у коментарі «Прочерку» повідомила заступник директора з концертної роботи Черкаської філармонії Валентина Яковлева.


Наразі вже припинено продаж квитків у касі філармонії, а вже за куплені почали повертати гроші.

За словами Валентини Яковлевої, адміністрацію закладу не попередили про те, що у виставі є нецензурна лексика.

– У філармонії така вистава не може відбуватися! Це ж не сільський клуб! Вони нас не попередили, що там мат, ми вчора в інтернеті лише це побачили… – прокоментувала Валентина Іваноівна. – Зараз вже можна квитки повертати. До речі, розкупили їх дуже мало, на якусь тисячу гривень…

Підтвердив інформацію про скасування вистави і директор театру «КРОТ» Євген Шпитко. Його коментар опублікувала на сторінці у «Фейсбук» черкащанка Анна.

«Про цю нібито відмову ми дізнались із інтернету. Ми здивовані, адже уже укладений договір між нами та Черкаською філармонією. Юридичних підстав про скасування я не бачу. Ми будемо зв’язуватися з дирекцією і виясняти причини. На жаль, констатую факт – що східніше ми їдемо на гастролі по Україні, то стикаємось з такими нюансами. Черкаси нас здивували. Надіємось, що все ж таки вистава відбудеться» – йдеться у повідомленні.

Обурений таким рішенням філармонії і керуючий справами Черкаської МВК Микола Кудрявцев.

«Якщо правда, що в Черкасах ніхто не дає зали для «Павліка Морозова», то це сумно. Це... показово, я б сказав. Ну невже не зрозуміло, що ненормативна лексика – це ще не зміст? Запросити до будинку Кулика чи що..? Там взагалі не ті умови, але може для вистави це й не головне... сумно за Черкаси», – написав на своїй сторінці у «Фейсбук» Микола Сергійович.

Зв’язатися з управлінням культури Черкаської ОДА «Прочерку» поки не вдається, адже начальник управління на колегії.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100