Про спробу утворити нову коаліцію у складі Партіі регіонів, комуністів, Батьківщини і Удару минулої ночі написав на своїй сторінці у «Фейсбук» міський голова Черкас Сергій Одарич. Його пост викликав масу гіпотез, зокрема, що сьогодні відбудеться імпічмент міського голови.

фото - сайт Антенна

фото - сайт Антенна


  «Ну що? Черкаси, як завжди, унікальні. Сьогодні вночі робиться суперспроба утворити нову коаліцію у складі Партіі регіонів, комуністів, Батьківщини і Удару. Бракує лишень Свободи, але вони не пройшли в міську раду. Учасники: прокуратура, податкова, державна адміністраціі, різноманітні інспекціі під загальною режесурою хімічноі королеви :) У масовці: Саша і Паша.» – написав на своїй сторінці мер.

Натомість екс-соратник мера, депутат Олександр Радуцький зазначив, що «перемен требуют наши глаза»:

«Друзья, ничего страшного не проиходит. Пришло время. Перемен требуют наши сердца. Перемен требуют наши глаза» – зазначив у коментарях Олександр Романович.

А черкаський політичний оглядач Юрій Сас вважає, що Одарич – «міцний горішок», тому нічого страшного на сесії не відбудеться.

«Мій прогноз: завтра нічого серйозного не станеться. Якщо атака і матиме місце, то вона не підготовлена як слід. Для будь-якої «антигітлерівської коаліції» Одарич – твердий горішок. Вже зараз він дзвонить «криші», або «криша» вже дзвонить Тулубу і питає: WTF???» – написав Юрій Сас.

А от депутат Валерій Воротник написав, що завтра буде «кінець більшості, керованої Сергієм Одаричем».

«Та все вже і так видно. Завтра настане кінець більшості, керованої СО2 (очевидно, натяк на міського голову, – ред.). А наслідки це може мати несподівані.» – зазначив Воротник.

Мер же зазначив, що сам піде у відставку, якщо не зможе протистояти:

«Я «по волчьи выть» не буду ніколи. Якщо фізично не зможу протистояти – чесно про це скажу і піду у відставку.» – написав міський голова.

Опісля він також пояснив причини нічного «путчу»:

«Багато з'явилося гіпотез про причини об'єднання ПР, Батьківщини, КПУ і Удару. Ні, це не розподіл земельних ділянок. Їх ми не розподіляємо. Причина в грошах. Завтра в порядку денному стоїть питання про звернення до Конституційного суду щодо плати за землю. В Черкасах близько десятка орендарів (із кількох тисяч!!!) не перейшли на нову нормативну оцінку землі. До бюджету не надійшло 130 млн грн (це вдвічі більше, ніж минулого року ми освоїли на капремонті доріг). Із цих 130 млн - 103 млн - борг Азоту. Тому і закрутилася ця «каша». Їм дуже не хочеться платити, очевидно, вони вважають, що депутати коштують дешевше :( » – написав у ще одному пості міський голова.

Сесія міськради відбудеться сьогодні о 10:00.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100