Міський голова Черкас Сергій Одарич та члени його політичної команди готуватимуть акції протесту в Черкасах.


У ці хвилини в Черкасах триває екстрене зібрання в громадській приймальні Вільних демократів у двоповерховій будівлі за адресою Смілянська, 4. На нього прибули частина депутатів, чиновники, бізнесмени тощо. Зокрема, «Прочерком» були помічені й колишній заступник мера Олексій Гужва, 60-річний Василь Маринкевич, що замість Нарека Казаряна зайде в міськраду новим депутатом та інші.


Свідком зборів став кореспондент «Прочерку», який поцікавився у міського голови, які настанови він сьогодні даватиме колегам.

 


Сергій Одарич повідомив, що зараз на його команду здійснюється шалений тиск. Саме тому сьогодні він зібрав своїх однодумців і прихильників, щоб обговорити подальший план дій.

– Сьогодні досягає апогею наростаючий впродовж двох тижнів шалений тиск на нашу команду. Вже залучені правоохоронні органи, які проводять обшуки, є санкція на арешт деяких членів команди. Тож безумовно у період таких жорстких репресій з боку губернатора області (Сергія Тулуба, – ред.) ми змушені якось скоординовувати свої зусилля і допомагати один одному в захисті від такого свавілля, – зазначив Сергій Одарич, додавши, що Вільні демократи готуватимуть також і акції громадянського протесту.


«Прочерк» також поцікавився, чому соратник мера Черкас Михайло Бродський публічно досі не відреагував на події в Черкаській міськраді. Як відомо, Бродський активно стежить за політичним життям у Черкасах, приїжджає також на матчі баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи».

Читайте також: Тулуб хоче зі свого кабінету керувати Черкасами, – соратник Одарича

– Це наші проблеми і ми здатні їх вирішити на рівні Черкас. Михайло Юрійович займається дерегуляцією .Але він в курсі тієї проблеми, що виникла. В курсі також багатьох інших підводних течій, які мають місце, – таємниче зауважив Сергій Одарич та пішов проводити закрите засідання своєї команди.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100