реклама

реклама

Cьогодні о 07.50 Сергія Одарича не впустили на робоче місце. Вже у холі приміщення міськвиконкому його зустріли чоловіки в чорному – охоронці приватної фірми. Про це інформують джерела «Прочерку».


 

 


Дійшовши до свого кабінету, Сергія Одарич також виявив охоронців. Кабінет міського голови опечатали. В. о. міського голови від Партії регіонів Віктор Горкун зазначив, що охоронці найняті департаментом управління справами на його доручення.

– Учора було ухвалене рішення, хоч і спірне. Поки немає рішення суду – ми вас не пустимо, – сказав Сергію Одаричу Віктор Горкун.


Сам же Сергій Одарич заявив, що вважає рішення міськради нелегітимним. Тож буде оскаржувати його у суді.

Поскаржилася на велику кількість незнайомих людей у коридорах мерії під час наради і директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ірина Топчій.

– Як можна пояснити наявність тих людей, які всюди стоять на проходах, обмежують наше перебування? Ми повинні давати якісь пояснення… – сказала Ірина Вікторівна.

Натомість Віктор Горкун заперечив цей факт:

– Обмеження перебування ніякого не відбувається… – повідомив Горкун.

На цих словах його знову перебила Ірина Топчій:

– Ну як це не відбувається? Я піднімаюсь на другий поверх, біля кабінету Кудрявцева (керуючий справами МВК, – ред.) мене питають, куди я йду… Ну що це за?.. – обурилася Ірина Вікторівна.

Перший заступник міського голови Віктор Беззубенко запевнив, що «такого не повинно бути».

– Я цю ситуацію з'ясую. Не повинно такого бути, – пообіцяв Беззубенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100