реклама

реклама

Фото газети «Вечірні Черкаси»

Фото газети «Вечірні Черкаси»

Заступник виконуючого обов’язки міського голови Черкас Павло Карась прогнозує, що дехто зі старої команди міської влади не просто «піде» з роботи, а й «сяде». Так він відреагував на закиди екс-мера Черкас Сергія Одарича стосовно того, що нова черкаська влада починає працевлаштовувати депутатів, які голосували за його відставку, розраховуючись таким чином з ними за послугу. Таку думку Сергій Одарича написав у «Фейсбуці» після того, як один з депутатів міськради Валерій Воротник повідомив про намір очолити КП «МІА «Черкаси».

– Каже, що когось там працевлаштувати і так далі. Це бурхлива фантазія глибоко ображеної людини. Ніяких працевлаштувань немає. Є об’єктивний процес. Дійсно хтось піде звідси. І це об’єктивно. Більше того, я думаю, що не тільки дехто піде, а дехто й сяде. Бозараз ми відкриваємо для себе дуже цікаві речі. Ми відкриваємо стан справ комунальних підприємств. Наприклад, «Черкаситеплокомуненерго», де я був директором, мало 17 мільйонів плюс. Зараз на підприємстві мінус 26 мільйонів. Новий директор вирішуватиме це питання, – зазначив Павло Карась.

Він навів й інші приклади. Детальніше дивіться незабаром ВІДЕО.


– Тож вважаю, що для багатьох звільнення буде найкращим виходом із ситуації. Але я думаю, що дехто й сяде. Я це говорю, усвідомлюючи, що я говорю, – запевнив Павло Карась.

За його словами, описана ситуація сталася, бо «ніхто не думав, що буде зміна влади, але збиток нанесений місту колосальний».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100