реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб відновив практику незапланованих візитів до міст та районів області.

На переконання керівника, візити без попередження дають можливість побачити реальний стан справ таким, як його бачать черкащани, а не посадовці, до візитів яких ретельно готуються.

Сюрпризом для місцевих чиновників став несподіваний візит губернатора до Тальнівського району. Для огляду Сергій Тулуб обрав два чи не найпроблемніші об’єкти: палац Шувалова та міську автостанцію в Тальному, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Під час огляду об’єктів, керівник області висловив своє незадоволення щодо їхнього стану і відсутності жодних позитивних зрушень.

За словами голови ОДА, такий занедбаний стан автовокзалу, який обслуговує понад 340 пасажирів на добу, – просто неприпустимий. Сергій Тулуб доручив начальнику управління державної служби МНС України в Черкаській області Віктору Гвоздю терміново перевірити стан безпеки автовокзалу і зробити відповідні висновки.

Та найбільше критичних зауважень очільника області викликала відсутність виконання жодних робіт на об’єкті «Палац Шувалова» попри ту кількість доручень, яку він неодноразово давав. Вже в понеділок буде проведено нараду під головуванням Сергія Тулуба щодо визначення шляхів пришвидшення реконструкції палацу.

За результатами поїздки голові Тальнівської районної державної адміністрації Миколі Бардадиму та заступнику начальника управління культури Миколі Суховому оголошено догану.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100