Міська влада Черкас хоче призначити на посаду директора КП «Центральний стадіон» 68-річного Володимира Ковальова. Про це у коментарі «Прочерку» повідомив депутат Черкаської міської ради Андрій Більда.

За його словами, Володимир Микитович – професіонал, однак на цю посаду краще призначити молоду людину, яка матиме більше цікавих ідей.

Щодо цієї ситуації він вже поспілкувався з в. о. міського голови Віктором Білоусовим та його першим заступником Віктором Беззубенком.

– Я Віктору Білоусову пояснив, що це буде сором на все місто, і там стоятиме його підпис, – наголосив Андрій Більда.

Також це питання він підняв на вранішній нараді, зазначивши, що Ковальов вже був директором цього підприємства, залишивши після себе договори оренди, за якими й досі не сплачені кошти.

– Я знаю, що департамент освіти категорично проти, але там психологічно натиснули на керівника і змусили робити подання, – запевнив Андрій Олександрович.

– Це неправда! Я вас почув. Це абсолютно виважене рішення. Людина з досвідом, яка вже пройшла цю школу праці на стадіоні… – неоднозначно відповів перший заступник в. о. міського голови Віктор Беззубенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100