Свою готовність балотуватися на перевиборах по в. о. № 194 висловив у соцмережі «Фейсбук» депутат Черкаської міської ради Володимир Мамалига.

У пості Володимир Мамалига засуджує свого колегу в раді Миколу Булатецького, мовляв, той протягом свого депутатства нічого не зробив, та запевняє, що це вплине на його результат під час перевиборів.

«Щоб називати Миколу Булатецького депутатом міської ради, треба говорити, що він робить у міській раді! Скажу: НІ-ЧО-ГО не робив, не робить і не збирається робити! А стосовно виборів, то Микола розчарував багатьох і ті десятки тисяч, які він набрав у минулому році, залишаться лише на папері.», – зазначає Володимир Мамалига.

Також він прогнозує, що на перевиборах спробують свої сили чимало кандидатів:

«А зараз багато хто піде на вибори і має усі шанси. І нехай Одарич у підтримку Миколи не триндить, що усі майбутні "тушки". Він якраз найкраще знає, як стати "тушкою". Мабуть і я схожу... На вибори», – написав Володимир Мамалига.

Нагадаємо, минулого року він вже балотувався до Верховної Ради, однак разом із кандидаткою від партії «Україна – вперед» Лесею Островською зняв свою кандидатуру на користь Миколи Булатецького.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100