В. о. міського голови Черкас Віктор Білоусов не задоволений місячною роботою нової влади та бачить у ній багато «пробуксовувань». Про це він заявив у перерві пленарного засідання сесії міськради, відповідаючи на запитання «Прочерку».


– Я ніколи не був задоволений собою. Своїми працівниками на нинішній роботі я теж незадоволений: ККД (коефіцієнт корисної дії, – ред.) – дуже низький. «Пробуксовують» ухвалення рішень на найнижчому рівні, а поки дійде до мене, то все дуже змінюється. Є дуже великі проблеми, але все налагодиться, – обіцяє Віктор Федорович.

Водночас він запевняє, що знайшов спільну мову з членами виконавчого комітету.

– Виконком сформований з усіх політичних фракцій, але у всіх них є досвід. Тут є і фінансисти, і юристи, і чиновники... Мені цікаво з ними працювати. Ми домовилися, що не будемо політизувати роботу виконкому, а вирішуватимемо господарчі питання, – наголосив Білоусов.

За його словами, нова влада почала працювати інакше й технічно, й організаційно. Зокрема, було започатковано, що доповіді на засіданнях виконавчого комітету здійснюються лише директорами департаментів. Крім того, на засідання виконкомів запрошують заявників.

– Ми домовилися, що під час розгляду земельних питань будемо виводити на екран земельну ділянку, запрошувати заявника, чути доповідача і ухвалювати рішення. «Одобрямсів» у нас немає, – переконує Віктор Федорович.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100