реклама

реклама

Минулої суботи, 15 червня, у Черкасах вже втретє відбулося Свято морозива. Організаторами заходу стала торговельна марка «Рудь». Також захід підтримала обласна влада.



Увесь день на центральні площі Черкас – Соборній – черкащани та гості міста ласували морозивом, грали в ігри та розважалися на атракціонах.

Містом морозива ходила спеціальна валюта – «рудики». Їх можна було отримати шляхом обміну обгорток з морозива.

За «рудики» діти та дорослі мало змогу придбати цінні сувеніри, серед яких пазли, чашки, блокноти та магніти на холодильник, а також взяти участь у різноманітних конкурсах.


Чи не найбільша черга зібралася біля наметів, де дітлахам робили модні зачіски, миттєве тату та аквагрим. У черзі за красивою зачіскою стоїть і 11-річна Ірина Довгань. У неї в руках – 32 «рудики». Дівчинка запевняє: в її в сім’ї морозиво – це чи не найулюбленіший продукт.

– Ми з мамою обгортки увесь рік збирали. Минулого року теж тут були. Подобається свято, тому що можна поїсти морозиво, погуляти. Особливо мені до вподоби «ріжочки», – каже Іра.

А от 14-річна Олена Проценко прийшла на свято морозива з подругою вперше.

– Тут цікава атмосфера. Прийшли, бо любимо морозиво. Це єдине, що рятує від спеки, – запевняє Олена.

У цей час на сцені відбуваються різноманітні конкурси.


Зокрема, тут визначають, хто найкраще танцює, а також міряють найтоншу талію, найдовші ноги та вуса.

Та ж головну увагу тут таки віддають морозиву. На паличці, у стаканчику, у формі ріжка – кожен може обрати для душі.


За словами організаторів, особливістю цьогорічного святкування стало те, що на Свято морозива також запросили діток з дитячого будинку «Теплий дім».

– У нас вже з ТМ «Рудь» склалася гарна традиція – проводити Свято морозива для дітлахів. Це дійство, яке чекають місцеві жителі, яке об’єднує друзів та створює хороший настрій. Дітки тут можуть відпочити, поспілкуватися одне з одним, – каже про переваги події співорганізатор заходу генеральний директор ТОВ «Ходак» Володимир Ходак.


Минулого року у країну морозива завітало близько десяти тисяч черкасців. Цього ж, переконують організатори, – ще більше.

– Ми вже тут вдруге. Минулого року проходили повз, вирішили зайти. Сподобалась! Син любить морозиво. У нас це як винагорода за гарну поведінку. А ще подобається оця ідея з «рудиками», син колекціонує упаковки увесь рік, – говорить мама 9-річного Андрія Тетяна Кравченко.


Загалом же в Україні таке родинне свято проведуть аж у сімдесяти обласних та районних центрах.

– Це – частина нашої соціальної програми. Щороку ми вдосконалюємо нашу ідею, сувенірні елементи, які ми пропонуємо маленьким відвідувачам, та намагаємося зробити усе, аби щороку їхнє дозвілля ставало усе цікавішим та змістовнішим. Усі ігри та сувеніри спрямовані на те, що діти розвивалися як особистості. А ще ми допомагаємо батькам у літню пору розважити їхній дітлахів, – з посмішкою розповідає начальник відділу маркетингу та реклами ПАТ «Житомирський маслозавод – компанія «Рудь» Людмила Юрківська.


Задля соціального розвитку дітей компанія також створила спеціалізований сайт «Пустунчик», де розміщені програми для розвитку дітей, ігри та фільми.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100