реклама

реклама

Почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська висловила скорботу в соцмережі «Фейсбук» щодо загибелі українського автогонщика Вадима Нестерчука.

За словами Валентини Борисівни, з Вадимом Нестерчуком вони були давніми друзями.

«Загинув мій друг Вадим Нестерчук. Чорна звістка… Немає сили повірити. Немає сили про це думати, немає сили... Ми дружили багато років. Вчора вночі ще раз перечитала його СМС, які він мені писав. Ось, від 12 грудня 2012 року: «Сижу в пустыне в Эмиратах, на тренировке. Буду 18». Цього разу та ж сама пустеля його не відпустила…

Згадую, як ми проводжали його зимовим ранком в аеропорту на перший «Дакар». І потім – на усі інші. Часом я пекла мигдалеве печиво, яке інколи не дуже виходило. Але він завжди із посмішкою обіцяв з’їсти його в пустелі. Потім чекали смс – як там наші. Гонки стали частиною його життя. Ми, його друзі, звикли, що кожен Новий рік починається для нього з «Дакару». І потім, у середині січня, він повертається, ми сидимо в кав’ярні «Париж-Дакар», спілкуємося, сміємось, розповідаємо смішні історії... Цього вже не буде...  Вадим дуже любив життя», – написала сьогодні Валентина Жуковська.

Як відомо, автогонщик Вадим Нестерчук загинув у пустелі Об’єднаних Арабських Еміратів під час підготовки до ралі «Шовковий шлях-2013» у понеділок.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100