реклама

реклама

Учора о 12-00 біля уманського міськвідділу міліції відбулась акція протесту на підтримку жителів Врадіївки і за відставку міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Про це написав у соцмережі «Фейсбук» член політради об’єднаної опозиційної партії «Батьківщина», депутат Уманської міськради Максим Поляков.


Ініціаторами мітингу виступили уманський осередок ВО «Батьківщина», «УДАР», «Об'єднання Богдана Хмельницького» та Рада громадських організацій Умані.

Постраждалі від міліції уманчани вимагали від правоохоронних органів покарати злочинців та «адекватної» відповіді на свої запити.


За словами Полякова, спочатку начальник Уманського МВ УМВС в Черкаській області Борис Сухецький не захотів коментувати ситуацію та виходити до мітингувальників, посилаючись на зайнятість. Коли мітингуючі увійшли до відділення міліції, щоб все-таки зустрітись з ним, Борис Сухецький з'явився і в розмові визнав, що проблема з перевищенням своїх повноважень міліціонерами існує. Головний міліціонер міста пообіцяв скривдженим уманчанам до 19 липня провести розслідування та надати відповідь на всі запити.

«Маємо можливість перевірити, чого варте слово міліціонера, тим паче високо посадовця», – зазначає Максим Поляков.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100