реклама

реклама

Представники Державної виконавчої служби та «Черкасиводоканалу» вчора навідались до злісних неплатників.

Перша адреса боржника була по вулиці Крупської, 20. У квартирі проживає троє осіб. Перед водоканалом вони заборгували 3200 грн. Розплатитися їм довелося комп'ютерною технікою.

Описуючи майно, державні виконавці нагадали боржникам, що у них є 10 днів на погашення заборгованості. Якщо за цей час вони розрахуються з підприємством, то зможуть повернути вилучені речі. В іншому випадку техніка буде передана на реалізацію до торговельної мережі, зазначають у прес-службі комунального підприємства.

За іншими адресами було перевірено майновий стан боржників. За словами юрисконсульта КП «Черкасиводоканал» Тетяни Кузьменко, під час такої перевірки встановлено, що ліквідне майно, яке можливо було б описати та вилучити, у боржників відсутнє, а вони отримують пенсію. Тому ухвалено рішення направити виконавчі документи до відповідного органу ПФУ для проведення періодичних утримань з пенсійних виплат боржників – до повного погашення заборгованості.

– Безвихідних положень не буває, завжди можна знайти компроміс, і ми йдемо назустріч нашим споживачам: пропонуємо укласти договір на поетапне погашення боргу, оформити субсидію, щоб не доводити справу до арешту майна або суду. Але деякі абоненти свідомо не йдуть на контакт, – говорить начальник служби обліку КП «Черкасиводоканал» Валерій Власюк. – Тому нам доводиться вживати більш жорсткі методи, щоб дисциплінувати злісних неплатників. Споживач повинен пам'ятати, якщо він не сплачує за послуги щомісячно, через деякий час оплата обов'язково буде стягнута за рішенням суду.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100