реклама

реклама

Автотранспортний парк КП «Черкасиводоканал» поповнився двома потужними екскаваторами іноземного виробництва. Ключі від нової спецтехніки сьогодні працівникам Водоканалу вручив помічник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександр Гіренко.



Техніка придбана завдяки співпраці з Міністерством за кошти Світового банку у межах реалізації інвестиційного проекту.

– Ці спецмашини мають високу продуктивність і, я сподіваюсь, що ви зможете в повному обсязі оцінити їх роботу, – зазначив помічник міністра Олександр Гіренко.

Черкаський водоканал обслуговує понад сімсот кілометрів водопровідних та каналізаційних мереж. Така кількість комунікацій вимагає потужної технічної бази та достатньої чисельності автотранспортної та землерийної техніки. За допомогою нових екскаваторів можна виконувати цілий ряд робіт: від розкопування місця пошкодженої ділянки мережі до вантажно-розвантажувальних робіт. Відтак збільшуються функціональні можливості кожного виїзду бригади.

– Екскаватори «JCB» виробництва Великобританії, які ми отримали завдяки співпраці з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, – вагомий внесок у розвиток нашого підприємства, – говорить директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко. – Від транспорту в нашій роботі залежить оперативне усунення аварійних ситуацій у місті, а такі сучасні екскаватори дадуть нам усі умови для ефективного проведення планових та термінових ремонтних робіт на відомчих об'єктах.

Сьогодні у водопровідно-каналізаційного господарства міста скрутний фінансовий стан, тому купувати техніку за власні кошти немає можливості, зазначають у прес-службі комунального підприємства. Більшість наявної техніки експлуатується вже не один десяток років із великим щоденним навантаженням. Тож нові екскаватори помітно зміцнять технічне оснащення Водоканалу.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 незнайка 29.11.2013 08:59
Ключи от социального жилья для молодежи сюда нужно возить Дуболоб Население сокращается
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Ф 28.11.2013 23:50
"Техніка придбана завдяки співпраці з Міністерством за кошти Світового банку у межах реалізації інвестиційного проекту." - мене особисто ця фраза трохи насторожує. Я не є великим фахівцем у економіці, і мені не зрозуміла роль міністерства у інвестиційному проекті. Я розумію так, що повинен бути у водоканалу чіткий бізнес-план, під який Світовий банк надає кошти, а до чого тут міністерство?
У мене складається таке враження, що продовжується тенденція "примазування" людей, що займають певні посади, до тих проектів, до яких вони абсолютно непричетні. Дуже хотілося б помилятися, але факти - річ вперта.
То китайські комп’ютери - гуманітарна допомога, до якої "примазувалися" всі, кому не лінь, від міністерства освіти до депутатів.
То тепер екскаватори...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Loki 28.11.2013 19:22
Зря. Ну правда, кто то на покупке та стал таки ещё богаче. А так? Спереди годы дружбы и сотрудничества с крабой. А у него на галерах есть куча бойцов из стройбата! А как известно - "два галерщика с стройбата заменяют экскаватор! А один из желдорбата заменяет двух с стройбата!" И дешевле и "Дружбе крепнуть!" )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100