Після майже двох місяців спільної роботи виконавчий комітет Черкаської міської ради почав швидше знаходити спільну мову. У цьому запевняє «Прочерк» заступник в. о. міського голови Павло Карась.

– Зараз ситуація краще, ніж була навіть два тижні тому. З однієї причини – ми більше знаємо одне одного. Зараз вже працювати стало легше, – коментує Павло Миколайович.

Між тим він не заперечує, що засідання виконавчого комітету супроводжуються дискусіями.

– Мені вдається переконувати колег, а колегам вдається переконувати мене. Я можу заперечити усім, коли вважаю, що вони не праві. Аналогічно поводять себе і Беззубенко (перший заступник в. о. мера, – ред.), і Герасименко (керуючий справами МВК, – ред.). У нас жива дискусія! Так нам вдається ухвалювати більш зважені рішення. Наявність суперечок не є ознакою конфронтації всередині міськвиконкому. Це означає, що йде нормальний робочий процес, – запевняє заступник в. о. мера.

За словами Карася, така робота значно відрізняється від тієї, що була в попередників.

– Звичайно, така робота відрізняється від тієї, що була раніше, коли демонструвалась видима «прозорість», яка полягала в піар-заходах Сергія Олеговича (Одарича, – екс-мера, – ред.) по понеділках. Ви бачили безальтернативну роботу виконкому, коли не було ніяких зауважень, а всі з вірою в абсолютну непогрішність Сергія Олеговича та світле майбутнє всіх його помислів підтримували всі проекти рішень, – зазначає Павло Карась.

Читайте також: Місяць роботи: десять кроків «нової мерії»

Водночас він запевняє, що за місце в мерії не тримається, тож може звільнитися в тому випадку, якщо рішення виконавчого комітету будуть суперечити його поглядам.

– Я не виключаю варіант звільнення, якщо я не зможу реалізовувати те, що задумав, те, з чим я прийшов, коли я буду змушений ухвалювати рішення, які суперечать моїм переконанням, моїй волі. Я не буду з цим миритися. Для мене робота в міськвиконкомі не є ціллю життя, – пояснює він.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 САША 07.08.2013 13:49
Цитую За Справедливість:
Цитую мвк:
І все ж він нормальний мужик, який стоїть на державницьких засадах відповідальност і. Невдале фото - не є ознакою непорядності Павла.

а цьому нормальному мужику секретарку вже знайшли чи ні? :-)

КРАЩЕ СЕКРЕТАРЯ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100