реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький вважає, що «здоровомислячим людям» навіть не потрібно пояснювати, що інформація стосовно врадіївської ходи, яка дискредитує опозиціонерів, розміщена на місцевому сайті «Про все», – провокація. Свою версію подій він розповів на вчорашній прес-конференції.

За словами Булатецького, у Каневі він взагалі не пив, а ночувати поїхав додому.

– Наприклад, коли я там їв кашу, до мене підсів провокатор і почав провокувати, щоб я йому по морді в’їхав! У мене таке бажання було, але це могло б поставить під сумнів ходу, – пояснив Микола Іванович.

Він подякував журналістам сайту «Кропива» за те, що ті відстежили, хто ж намагався звабити опозиціонерів.

– Вони дослідили про дівчат, які намагалися мене звабити… Чи я їх… Бог його знає. Повірте, мені не треба й пропозицій, я сам такий що знайду собі… – слова опозиціонера зупинив сміх журналістів. – А тут ще така пропозиція «на шару» з’явилася. Ясно, що це була «дурка». Це ж публічно, багато було людей. Там ще були жінки-канівчанки, яких обурило це. Вони не дали посягнути на свята – на двох народних депутатів. Ну і зрозуміло, що якщо там була Тетяна Воронцова (прес-секретар Об’єднаної опозиції Черкащини, – ред.), то ніхто не проходив вже… Отака історія, – розповів свою версію подій Микола Іванович.

Він запевнив, що дівчат-«провокаторок» постійно супроводжувала група осіб.

– Вони представлялися, що вчаться у кульпросвітучилищі і так далі… Попросіть Воронцову, вона вам представить таку серію фотографій мого спілкування з жінками, що це просто… Не треба нічого й придумувати! Починаючи від Наталії Старікової! Я будь-яке бажання жінки бажаю задовольнити. Хоче вона сісти – сідай! Хоче на двадцятці – на! Я підпишу… Ну а як? Це ж життя! – прокоментував Булатецький.

Слухайте також АУДІО.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100