реклама

реклама

В Умані на танцювальному майданчику міста по вулиці Коломенській з ініціативи голови Центру роботи з жінками «Софія» Галини Кучер 22 серпня відбувся благодійний бал ветеранів міста, присвячений 22-ій річниці незалежності України.

На танцювальний майданчик, святково прикрашений плакатами, повітряними кульками, квітами прийшли представники міської влади, закладів культури та соціального захисту населення, ветерани міста.

Заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер вручила мобільний телефон, придбаний за кошти міського бюджету, учаснику війни Л.О. Москаленку та грамоти ветеранам.

Начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Ольга Ремез вручила грамоти та цінні подарунки переможцям спортивних змагань із різних видів спорту серед ветеранів та інвалідів.

На святі також привітали з 50-річчям подружнього життя «золоту» пару: подружжя Погрібних – Валентину Федорівну і Анатолія Григоровича – та вручили подарунки (коровай, квіти та пам’ятний подарунок).

Програма балу включала виступ ансамблю «Горицвіт», аукціон з продажу виробів, виготовлених вихованцями Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» та Центру соціально-психологічної реабілітації, підопічними Будинку ветеранів Центру соціальних послуг. Кошти, отримані з продажу лотів, будуть використані на поліпшення обслуговування дітей-інвалідів міста, повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Уманської міськради.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Кузя 25.08.2013 23:40
Радостно что у нас в области не забывают о ветеранах, регулярно какие-то пайки, подарки..правда инициируют подобное обычно коммунисты, но и им большое спасибо. Моя бабушка так радуется каждый раз, как ребенок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Loki 25.08.2013 21:01
))))))))))))))) ))))))))))!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100