У суботу, 7 вересня, на подвір'ї школи в селі Баштечки Жашківського району з нагоди 100-літнього ювілею зібралися її випускники з усіх куточків України.

З річницею прийшли привітати школу й почесні гості – Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник, заступник голови облдержадміністрації Тетяна Прітченко, народні депутати України Омелян Парубок (який до того ж є випускником цієї школи) та Валентин Ничипоренко.

 Зокрема, Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник провів екскурс в історію села, побажав школі процвітання і нових здобутків та вручив подарунок – мультимедійну дошку.

– День народження – це свято, коли збираються рідні, друзі, знайомі, щоб привітати ювіляра. Сьогодні зібралася вся шкільна родина в селі Баштечки для святкування 100-річного ювілею школи. Звісно, що це не просто свято будівлі. Школа – це цілий Всесвіт, у якому є два центри – Учитель і Учень. Саме вчителі і учні перетворюють звичайну споруду в особливий, бурхливий, гамірний дім, де з кожним роком одні стають мудрішими, інші – розумнішими, а всі разом – ближчими і ріднішими. Бажаю, щоб сьогодні і завжди зі стін вашої школи випускалися гідні громадяни нашої незалежної держави – України, – побажала у своєму виступі заступник голови облдержадміністрації Тетяна Прітченко.

Концертна програма свята відбулась у сільському будинку культури, де гості та жителі села змогли насолодитись виступами аматорів районного будинку культури.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Нестор Іванович 10.09.2013 08:52
На мультимедійну дошку мабуть опять з освітян по всій області гроші збирали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 незнайка 09.09.2013 17:52
Из гостиницы Апельсин да в село Баштечки Ну социальная заместительша
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Ндя 09.09.2013 17:20
а кота нарисовал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100