реклама

реклама

Перший заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко здивований поширеною екс-мером Черкас Сергієм Одаричем інформацію, нібито під Беззубенком захиталося крісло.

У коментарі «Прочерку» Віктор Беззубенко зазначив, що він є людиною з команди черкаського губернатора Сергія Тулуба, а той, мовляв, нічого не казав йому про звільнення.

– Я працюю в команді губернатора. Він мені нічого про це не говорив. Я про це вперше прочитав у вас на сайті. Разом з тим, я людина команди. І якщо команда бачитиме більш ефективне використання мене на іншій роботі, то я погоджуся з рішенням команди. Проте поки таких розмов не було, – зауважив Віктор Беззубенко.

агадаємо, що сьогодні на прес-конференції екс-мер Черкас Сергій Одарич повідомив, нібито під першим заступником мера Черкас Віктором Беззубенком захиталося крісло і на цю посаду розглядають Євгена Влізла.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 антон 03.10.2013 07:25
ЧУД***ЩЕ,о какой команде ты говориш?Бабло крысятничал от партии,на домик с садочком.Технику продал за откат
,для себя любимого,С лифтов сколько получаешь???И все мимо партии!!!Твое место .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Грубiянка 25.09.2013 00:09
А вiн i не скаже!Прийдеш зранку на роботу,а в кабiнетi вже iнший вусач! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Оксана Колісник 24.09.2013 14:43
Нє, ну хоч би для пристойності закончик про місцеве самоврядування почитували. А Сергій Борисович ...Ну хіба можна таких у своїй "команді" тримати? Так оце надивляться/наслухаються люди ахінеї від членів"команди" і будуть про "командира" думати відповідно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 От души 24.09.2013 11:00
А заместителей мэра теперь у нас губернатор назначает???? Дааа,мечта тулуба сидеть на двух бюджетах - области и города сбылась! Только при Одариче городской бюджет был в несколько раз больше областного, а кто ж теперь этот бюджет наполнять-то будет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 213 24.09.2013 08:18
Неужели человек не имеет своего мнения? Куда Тулуб скажет... Тюфу, противно. Марионетка какая-то. А мы думали нормальный мужик.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 федор принципиальный 23.09.2013 18:35
Скажет,не ссы !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 СЕЛЯНИН 23.09.2013 18:05
Человек из команды Головы ОДА Тулуба по фамилии Головко снял свою кандидатуру с выборов До снятия кандидатуры раздавал сертификаты на нетелей работая на должности заместителя Голови ОДА Каков поп-таков и приход Джокондочка думаю подтвердит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100