реклама

реклама

Черкаська делегація з 7 до 10 жовтня перебувала в Іспанії, де презентувала економічний та інвестиційний потенціал області.

Як розповів перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Івашкевич, візит було здійснено за домовленістю голови облдержадміністрації Сергія Тулуба з посольством України в Іспанії. Крім Івашкевича, в ньому взяв участь президент Черкаської торгово-промислової палати Сергій Першин, представники бізнесових кіл, учасники творчих колективів та митці Черкаської області.

Презентація потенціалу Черкаської області відбулася в Мадриді. У заході взяли участь керівники ТПП Іспанії та представники відомих іспанських компаній і підприємств, інформує прес-служба ОДА.

Відкриваючи захід, посол України в Іспанії Сергій Погорельцев підкреслив важливість проведення презентації для популяризації України, її економічного потенціалу у світі, особливо в контексті євроінтеграційних прагнень України.

Натомість керівник делегації Черкаської області Анатолій Івашкевич розповів про умови інвестування в економіку регіону та привернув увагу присутніх до конкретних проектів, які презентуються.

Учасники заходу отримали інформацію щодо діючих інвестиційних проектів Черкаської області, а також щодо інвестиційних пропозицій, вільних земельних ділянок та вільних приміщень, зокрема проект будівництва дороги І категорії Київ-Черкаси-Дніпропетровськ.

За інформацією прес-служби ОДА, у ході секційних засідань було встановлено контакти, досягнуто певних домовленостей, зокрема щодо надання черкаських проектів на розгляд іспанським керівникам. Тож заплановано й надалі продовжувати роботу з відповідними представниками з метою успішної реалізації проектів у подальшому.

За результатами зустрічі досягнуто домовленості про візит до Черкаської області представників зацікавлених іспанських компаній для більш детального вивчення проектів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 МАРГО 15.10.2013 14:55
Значит скоро Черкащину осчастливит испанский проект Влизло...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ирина 15.10.2013 09:35
..в очередной раз "прокатали" бюджетные денежки!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100