Рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради підтримано прохання ДП «Чарз-Авто» про збільшення на п’ять одиниць транспорту  автобусного маршруту № 31, який курсує від ПАТ «Черкаське хімволокно» до санаторію «Україна». Рішення прийнято з врахуванням акту обстеження наповнюваності транспорту, в тому числі – у  години «пік»,  коли в транспорт "набивається" пасажирів понад норму.

У конкурсі на обслуговування міських маршрутів передбачено, що маршрути мають обслуговуватись автобусами із рівнем викидів Євро-4 та більшої місткості.

Представник ДП «Чарз-Авто» Борис Марченко розповів, що придбання нових автобусів вони планують здійснити у 2014 році. Про це інформує прес-служба МВК.

Довідково:

Під час вищезазначеного конкурсу кожен перевізник надав інвестиційний проект, яким передбачено, що протягом року перейде на транспорт із рівнем викидів Євро-4.

Крім того, відповідно з договорами,  перевізників зобов’язано забезпечити інформування громадян про назви зупинок громадського транспорту. Якщо ж зупинки не оголошуються, міська влада має право розірвати договір із перевізником в односторонньому порядку.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Loki 25.10.2013 22:54
Пять единиц??(( Переведите пожалуйста, для куриц из 1С бухгалтерия! Скоко ж это будет в метрах (систему СИ они надеюсь понимают?)? Страшно они об этом валнуюцца!!))). Ну а вдрух?- это таки да и не лучше? )) (Ойро-4 переводить не надо!! Там это токо моск возмущённый вскипятит, когда узнают, шо без пикерля со стандартом "ойро-5" в европейский город им нихто, даже на условиях ассоциацивного члена, вьехать не позволит!!)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100