Із 8 до 11 січня у Черкасах триватиме масштабний баскетбольний кемп. Участь у тренувальному таборі візьмуть юнаки 1998-2000 р. н. Організатором «Різдвяного кемпу-2014» є БК «Черкаські Мавпи». Головним тренером кемпу стане досвідчений у проведенні таких зборів Василь Івлєв.


Триденна програма табора містить вправи з індивідуальної майстерності в захисті та нападі, командну тактику гри 2х2, 3х3. Юнаки займатимуться у кращих залах Черкас, а саме – у ПС «Будівельник» та ПС «Фотоприлад».

Як інформує сайт «Черкаських Мавп» з посиланням на Василя Івлєва, для участі в кепі дітям доведеться сплатити кошти за проживання та «символічний внесок» у розмірі 50-100 грн.

За словами Івлєва, для України організація таких кемпів – новинка.

– На клубному рівні лише «Хімік» свого часу робив подібний проект. «Черкаські Мавпи» організовують тренувальний табір під час зимових канікул. Основна ціль – показати хлопцям, над чим слід працювати, направити їхню роботу в потрібне русло, вказати на помилки та чогось навчити. Також ми хочемо підсилити свої команди цієї вікової групи, – розповів про мету кемпу Василь Івлєв.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100