реклама

реклама

Після того, як на сесії Черкаської міської ради так і не зібрався кворум, депутат обласної ради Любов Майборода запропонувала провести збори із депутатами, передає кореспондент «Прочерку».

Фото Таїсії Плахути в групі «Всеукраїнське об'єднання «Майдан» Черкаси» соціальної мережі «Фейсбук»

Фото Таїсії Плахути в групі «Всеукраїнське об'єднання «Майдан» Черкаси» соціальної мережі «Фейсбук»



Депутат Черкаської міськради від «ВО «Батьківщина» Наталя Коваленко
попросила у в. о. мера Віктора Білоусова відзвітувати про те, що відбувається в Черкасах протягом останніх днів.

Білоусов погодився. Зокрема із посиланням на прокуратуру він повідомив про кількість затриманих осіб, а також розповів у загальних рисах про стан Ольги Галушко, якій на голову під час штурму ОДА 23 січня впав вазон із вікна четвертого поверху будівлі.

Такий звіт не влаштував ані депутатський корпус, ані громадськість. Любов Майборода запропонувала висловити недовіру Білоусову від імені зібрання. Люди почали скандувати «Ганьба!». Натомість Білоусов зазначив, що може піти у відставку, тільки якщо за це проголосує сесія.

– Ви не маєте право триматися за посаду, з якою ви не справляєтесь, – заявила Любов Володимирівна.

В.о. мера зазначив, що писати заяву не буде, «бо нічого не зробив».

Зараз триває обговорення ситуації в країні.

Щойно виступила постраждала у ніч на 25 грудня журналістка Тетяна Чорновол.

Віктор Білоусов покидає залу засідань.

Разом із тим, кілька хвилин тому до будівлі Придніпровського райвиконкому, де відбувається сесія міськради, приїхав автобус із «Беркутом».

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Коментарі  

 
+6 #12 Олександр 27.01.2014 17:47
Це Майборода не справлялась зі своїми посадовими обовязками, коли була заступником у Одарича. Доречі, а як їй вдається у робочий час ходити на мітинги і при цьому працювати в департаменті охорони здоровя?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Для Майбороди 27.01.2014 16:49
Любов Володимирівно, не вам давати оцінку Білоусову і не вам визначати чи справляється він зі своїми обовязками. І повірте, Білоусов міг зібрати і більшу аудиторію тих, хто його знає і підтримує
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 Ф 27.01.2014 16:28
Шановні, поясніть, звідки у нас взялися оці "мери", "губернатори", "спікери" і всі інші німці? Пригадуєте слова капітана Врунгеля - "Как вы лодку назовете, так она и поплывет"? Ото ж. Вони вже самі себе почали "мерами" вважати. А він же всього лишень виконувач обов’язків міського голови, а не "мера".
Давайте називати посади так, як вони у нас звуться офіційно, може тоді ті, хто їх займає, будуть ближчі до реальності, бо часто здається, що ті люди думають, що вони у якомусь мексикансько-американському серіалі, такій собі "Санта-Барбарі" і справді мери із губернаторами.
Так і згадується Петросян із його фразою: "Вот мер поскакал по колдобинам вместе с префектом и губернатором на мерседесе..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Кудряшка 27.01.2014 16:11
Щось ця бабонька розходилась. Цікаво а як це вона б порядок наводила. Це що Білоусов "Т...тушок привозить", чи Білоусов кум призидента? В такій ситуації ніхто не справиться, а валить на голову порядної людини кожен може особливо політичні перебіжчики. Одарич в цьому випадку виграв що його зняли, сидить собі герой України. А волати в мікрофон кожен може
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Олександр Мандрико 27.01.2014 16:02
Щоб хто не казав, а Білоусов поводився як мужній чоловік. Людей не боїться, прийшов наперед знаючи, що його там не підтримують і наслідки могли бути непербачуваними . Поважаю
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Кудряшка 27.01.2014 16:01
Цитую Любаша:
Любонько, рано тобі Білоусова знімати! І кого до речі плануєте на це місце? Булатецького чи Одарича? Не треба нам такого цирку

Щось розкричалась бабонька а сама де працювала? Щоб ви знали Білоусов туди не рвався а з Тулубом завжди відносини були дуже складні. А її послухати то наче це Білоусов привозить вночі "т...тушок". Смішно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 стабилизец 27.01.2014 15:55
Белоусову - да ! Единственный за последнее время чел, который за всю жизнь не замечен в "усьо для меня и моеи и мойого спонсора симьи".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 незнайка 27.01.2014 12:30
Из каких денег оплачивается содержание здания бывшего Приднепровского райисполкома? Для таких мероприятий оно содержится? СБТ-Дружба народов ТУТ-Майборода а филармония а Драмтеатр?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Дід Трохим 27.01.2014 12:28
Ну, Фьодорович, не ожидав... Такий шанс дали зберегти лице! Не оцінив. Дуже зря...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Олег 27.01.2014 12:14
Дослівно Білоусов відповів так: Я за посаду ніколи не тримався. Якщо сесія міськради ухвалить таке рішення, я виконаю його, а не буду, як колишній мер, бігати і проситися назад. Зараз писати заяву я не збираюся. Я нічого поганого не зробив: не крав, не вбивав. Тому нехай це вирішують депутати,
http://provce.ck.ua/cherkaska-hromada-zvilnyla-bilousova/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100