реклама

реклама

Працівники антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України у місті Києві затримали директора черкаського авторинку за підозрою у вимаганні і отриманні хабара у розмірі 800 тис гривень.

Як встановила міліція, хабара директор вимагав та отримав від приватних підприємців за підписання договору суборенди земельної ділянки.

За даним фактом прокуратура Печерського району міста Києва порушила кримінальну справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (отримання хабара у особливо великих розмірах).

Відносно підозрюваного суд обрав як міру запобіжного заходу тримання під вартою. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області.

Нагадаємо, що 28 лютого співробітники ДАІ в Черкасах зупинили синій ВАЗ-2109 під керівництвом директора черкаського авторинку.

Як з’ясували ДАІвці, «рідний» номер кузова машини був знищений кустарним способом, а реєстраційні документи належали іншій машині.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Мойша 08.04.2011 09:41
Так вин вимагав? или отримав хабара???
Потом эта машина девятка...
Попахивает схемой для смены директора авторынка. Или он отказался "отстегивать" и с ним поступили по известной схеме одного из известных людей области: когда сначала трактор-петушок разрывает канализацию, потом электроснабжени е, потом воду...и так пока не сдастся..Емсли нет, то тогда вступаетв "бой" антикорупциооно е бюро..а тут широкий спектр..и наркота и взятка и........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Артём 07.04.2011 19:42
И кому это он так мешает в городе - то у девятка с перебитыми номерами, то за взятку взяли? И здесь уже из славного Донбасса руководитель-професионал приедит?? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Бровко 07.04.2011 19:37
Прочерку хочу сказать, что это уже не сенсация так как человек сидит "закрытым" в Киеве уже месяц и авторынком руководит его жена
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100